Haakkoinrinne 2, Nummela, Vihti

Velaton myyntihinta 1 € Myyntihinta: 1 €
Pinta-ala -

Upealla paikalla omakotitalotontti Hiidenveden tuntumassa. Kaikki maatyöt tehty ja liittymät vedetty tontille. Rakentamisen voit aloittaa suoraan perustuksista.

Tarjoukset tehdään Huutokaupat.com -sivustolla, kohdenro 3214848.Tarjouksen tekeminen edellyttää kirjautumista järjestelmään.Tarjousaika: 28.12.2021 - 21.1.2022 klo 12:00 saakka.

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Korkeimman tarjouksen tehnyt (mikäli tarjous hyväksytään) sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen OP Koti Uusimaa Oy LKV:n välityksellä. Huutokaupassa tehty tarjous ei sellaisenaan ole vielä sitova tarjous. Tutustu kohteen tietoihin huolellisesti ja ole yhteydessä välittäjään ennen huutokauppaan osallistumista. OP Koti Uusimaa Oy LKV ei vastaa huutokaupan toteutuksesta huutokaupat.com -sivustolla.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

OP Koti Uusimaa Oy LKV ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  520135
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Haakkoinrinne 2, 03100 NUMMELA
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  1,00 €

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), rakennuslupa. Vihdin kunta p. 044 4675583 klo 9-15.30 (14).
  Rakennusoikeus
  250 m2

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: K-market Hiidenranta n. 700 m; keskustassa K-supermarket, Lidl, Prisma, Citymarket noin 3 km. Koulut: Alakoulut: Nummelan koulu ja Nummela skola n. 1,5 km Yläkoulut: Nummelanharjun koulu n.1,5 km. Vihdin lukio n. 1,5 km. Päiväkoti: Hiidenrannan päiväkoti n. 600 m, Pk Sateenkaari n.1,5 km. Daghemmet Aleksandra 600 m. Nummelasta löytyy monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet: jää- ja jalkapalloiluhallit, uimahalli, tennis- ja padelkentät, keilahalli ja kuntosalit. Kunnassa pienlentokenttä, mikroautorata, laskettelu- ja golfkeskukset sekä paljon hevostalleja. Liikenneyhteydet: Hyvät julkiset yhteydet keskustasta pääkaupunkiseudulle

  Lisätiedot

  Varainsiirtovero on 4% kauppahinnasta, mikäli ostaja ei ole varainsiirtoverolain mukainen ensiasunnonostaja. Kaikki maatyöt tehty, rakentamisen voi aloittaa perustuksista. Lisätietoa kaavoituksesta:Asemakaavamerkintä A0-4 eli erillispientalojen korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa yksiasuntoisia pientaloja asumistarkoituksiin. Kullekin ohjeelliselle tontille saa rakentaa vain yhden asuinrakennuksen.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Nummela OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Vihdintie 3, NUMMELA

  010 254 5206 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!