Postiljooninkatu 4, Pasila, Helsinki

Vuokra 4 160 €/kk
Pinta-ala
275,5 m2
Liiketila, 4 wc

2021 valmistuneen asuinrakennuksen katutason liiketila ostovoimaiselta alueelta vilkkaan liikenneväylän varrelta. Liiketilaan on katutasosta täysin esteetön kulku, ja yksi wc:stä on invamitoitettu. Avara ja valoisa tila sopii monelle toimialalle, kuten myymälä, toimisto tai vastaanottotilaksi. Myös mahdollisuus ruokaravintolalle, valmiudet ilmanvahdolle rasvakanavalla, sekä rasvakaivo on asennettu. Isommille muutoksille ja käyttötarkoitukselle haetaan rakennuslupa.

Vuokralaisen on mahdollista viimeistellä tilan sisustus tai kysyä vuokranantajan tarjous. Wc tilat ja seinäpinnat viimeistellään ennen vuokrasuhteen alkamista sisältyen vuokraan. Mikäli vuokranantajan puolesta tehdään sisustuksen viimeistely ja mahdollisia laiteasennuksia, lasketaan suunnitelmien mukainen vuokra jaksotettuna määräaikaiselle sopimukselle. Vuokrasopimus voidaan tehdä esim. 5-10 vuoden ajalle määräaikaisesti. Tilasta on hakeuduttu alv-velvolliseksi, joten toiminnan tulee olla alvillista.

Liiketilan lämmitys (sis. vuokraan) kaukolämpö vesikiertoisin kattopaneeleiden kautta, joiden kautta myös kesäaikainen jäähdytys ! Pariovien edustalla on varalta lattialämmitys. Taloyhtiössä DNA Welho taloyhtiölaajakaista, jonka kautta mahdollisuus saada hyvät tietoliikenneyhteydet.

Autopaikat ovat tällähetkellä varattuja ja niiden määrästä sovitaan erikseen. Mahdollista saada neuvoteltua 1-2 autopaikkaa henkilökunnalle. Asiakaspysäköinti tällähetkellä kadunvarsi.

Postipuiston aluetta rakennetaan vauhdilla ja Postipuiston alueesta tulee noin 6000 asukkaan asuinalue. Alueella hyvät paikallisliikenteen yhteydet, sekä hyvä yhteys Tuusulanväylälle, Kehä I ja Hämeenlinnanväylälle.

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Mika Nyman p.0400 347758, mika.nyman@op.fi Jarkko Kolehmainen p. 040 5774980, jarkko.kolehmainen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  519235
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Postiljooninkatu 4, 00240 HELSINKI
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  Liiketila, 4 wc
  Kokonaispinta-ala
  275,5 m2
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  4 160,00 €/kk

  Tilasta on hakeuduttu alv-velvolliseksi, joten toiminnan tulee olla alvillista ja vuokrahintaan tulee alv päälle. Vesimaksuennakko, tasaus kulutuksen mukaan. Jätehuolto. Vuokrankorotus, vähintään 2% vuosi. Vuokralaisen tulee tehdä sähkösopimus, sekä sopimus tietoliikenneyhteyksistä. Vuokralaisella on oltava vastuuvakuutusvoimassa Vuokravakuus 3 kuukauden vuokraavastaava summa.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  B 2018

  Tehdyt korjaukset

  Talo valmistunut 11/2021.

  Lisätiedot

  Asunto Oy Helsingin Postipuiston Tähti on valmistunut 2021. Liiketila voidaan vuokrata myös tietyin edellytyksin ravintola-alan toimijalle. Lämmitys (kaukolämpö) ja viilennys (talossa oma VJK) ovat kattosäteilijöiden kautta + mukavuuslattialämmitys (sähkö) ikkunavyökkeellä, leveys noin yksi metri. Mukavuuslämmityksen käyttö tarvittaessa, tilan varsinainen lämmitys ei sitä vaadi. Valomainokset periaatteessa mahdollisia, joille tarvitaan luvat rakennusvavonnalta ja katsottava ilme vuokranantajan kanssa siten, että sopii talon "kokonaiskuvaan."

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!