Ripusuontie 2a, Länsi-Pakila, Helsinki

Velaton myyntihinta 500 000 € Myyntihinta: 500 000 €
Käyttöönottovuosi 1963
Pinta-ala
1 219 m2

OP KOTI TUNTEE LÄNSI-PAKILAN PIENTALOTONTIT!

Suojaisa tasamaan tontti rauhallisen Länsi-Pakilan laidalla, pien- ja omakotitaloalueella. Tontti on 1219m2, tehokkuus on kaavan mukaisesti e= 0,25. Rakennusoikeutta on hulppeat 305m2.

Länsi-Pakila on arvostettu, kovassa suosiossa oleva vehreä asuinalue lähellä Helsinkiä ja valtateitä. Alueen kysyntä on Helsingin kärkipäässä ollut jo usean vuoden putkeen.

Asemakaavamerkinnät ja määräykset tontille: Tontille saa rakentaa yhden asunnon kutakin tontin täyttä 400m2:ä kohti, ja lisäksi saa rakentaa yhden asunnon seuraavaa alkavaa 400:taa tontti m2:ä kohti. Asemakaavan mukaan alueella saa rakentaa 4 asuntoa.

Rakennusten nykyinen suurin sallittu kerrosluku kaksi on ehdotuksessa muutettu yhdeksi. Ratkaisu johtuu pääväylien varteen rakennettavien meluesteiden kyvystä suojella melulta vai maanpinnantasoa ja yksi kerroksisia rakennuksia.

Tontin rakennusoikeus myydään. Rakennus tontilla on huonokuntoinen ja tarkoitettu purettavaksi. Ostaja vastaa rakennuksen purkukustannuksista.

Kortteliin 34149 ei kahden metrin päähän liikennealueen rajasta saa sijoittaa rakenteita tai istutuksia, jotka haittaavat meluaidan rakentamista tai huoltoa. Lisäksi tulee aidan huoltamiseksi olla tonteittain kulkumahdollisuus meluaidan viereen.

ALT- ja AP-korttelialueille saa rakentaa tontin kerrosalan lisäksi enintään 20m2 suuruisen autosuojan tai -katoksen, sekä 5m2 varastotilla / asunto. ALT-korttelialueella ei saa rakentaa asuin- tai työhuoneiden pääikkunoita julkisivuun, joka on kahdeksaa metriä lähempänä LT-alueen rajaa.

Korttelialueilla kellarikerroksen tulee olla pääosin maanpinnan alapuolella. Rakennuksen vähimmäisetäisyys naapuritontin rajasta on 5 metriä. Tontilla ei ole estettä maalämmölle.

Autopaikkojen vähimmäismäärä: 1 autopaikka / 125 kerrosneliöm2 + tila yhden auton tilapäistä pysäköintiä varten kutakin asuntoa kohden. Asuntojen lukumäärän tontilla ollessa suurempi kuin kaksi: 1 autopaikka / 100kem2, kuitenkin vähintään 1 autopaikka / asunto.

Ripusuontien tontti on omassa rauhassa, päättyvän tien päädyssä.

Tontti yltää lähes Tuusulanväylän meluvalliin. Tiedot voit kysyä välittäjältä (Dokumentti; Asemakaava selotus, Ripusuontie 2a).

Pakilan ja Länsi-Pakilan alueilta löytyy myös kattavat palvelut, koulut, päiväkodit, joita tämänkin tontin lähettyviltä löytyy muutamia noin kilometrin säteellä. Sysimiehentien risteyksestä löytyy lähin linja-autopysäkki, joten liikkuminen myös ilman autoa onnistuu. Pakilan ala-aste on vain noin kilometrin päässä. Pakilan alueelta on erinomaiset yhteydet Tuusulanväylän sekä Kehä 1:sen liittymiin, lähditpä sitten Pohjoisen tai Etelän suuntaan.

Rakennuttaja: Olisiko tässä oiva hanke? Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan tontille sopiva esittelyaika!

Lisätiedot: Jussa Karsimus / Jarkko Kolehmainen puh. 050 3271 342 / jussa.karsimus@op.fi puh. 040 577 4980 / jarkko.kolehmainen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  517960
  Kohdetyyppi
  Tontti
  Osoite
  Ripusuontie 2a, 00660 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Käyttöönottovuosi
  1963

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  500 000,00 €
  Kiinteistövero
  Kiinteistövero vuonna 2020 1 403,45€

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Tiili
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  öljy. Tontin omakotitalo on kaukolämpöverkossa.
  Energialuokka
  D 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 219 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava. https://kaupunginosat.fi/pakila/ajankohtaisia-kaavoitushankkeita-pakilassa-ja-paloheinassa/ Helsingin Kaupunki, puh 09 310 1691
  Rakennusoikeus
  305 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Rakennusoikeus on merkitty tonttitehokkuusluvulla e = 0,25. Tontin pinta-ala on 1219m2, jolloin rakennusoikeutta on 304,75m2.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Lisätiedot

  Kortteliin 34149 ei kahden metrin päähän liikennealueen rajasta saa sijoittaa rakenteita tai istutuksia, jotka haittaavat meluaidan rakentamista tai huoltoa. Lisäksi tulee aidan huoltamiseksi olla tonteittain kulkumahdollisuus meluaidan viereen. Ajantasaiset voimassaolevat desibelimääräykset on tarkistettava erikseen. Rakennusten nykyinen suurin sallittu kerrosluku kaksi on ehdotuksessa muutettu yhdeksi. Ratkaisu johtuu pääväylien varteen rakennettavien meluesteiden kyvystä suojella melulta vai maanpinnantasoa ja yksi kerroksisia rakennuksia. ALT- ja AP-korttelialueille saa rakentaa tontin kerrosalan lisäksi enintään 20m2 suuruisen autosuojan tai -katoksen, sekä 5m2 varastotilla / asunto. ALT-korttelialueella ei saa rakentaa asuin- tai työhuoneiden pääikkunoita julkisivuun, joka on kahdeksaa metriä lähempänä LT-alueen rajaa. Korttelialueilla kellarikerroksen tulee olla pääosin maanpinnan alapuolella. Rakennuksen vähimmäisetäisyys naapuritontin rajasta on 5 metriä. Autopaikkojen vähim. määrä: 1 autopaikka / 125 kem2 + tila yhden auton tilapäistä pysäköintiä varten kutakin asuntoa kohden. Asuntojen lukumäärän tontilla ollessa suurempi kuin kaksi; 1 autopaikka / 100kem2, kuitenkin vähintään 1 autopaikka / asunto. Tontilla ei ole estettä maalämpöä varten. Dokumentit, kaavakartat, johtokartat voi pyytää kohteiden välittäjältä. Tonttien rajapyykit eivät ole tallella.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!