Lintumaansuontie 40, Kello, Oulu

Velaton myyntihinta 48 000 € Myyntihinta: 48 000 €
Pinta-ala
2 239 m2

Kellon keskustan läheisyydessä 2239 m2 suuruinen rakennuspaikka. Rakenna unelmiesi koti rauhalliselle paikalle. 223 m2 rakennusoikeus sallii myös kaksi erillistä asuinrakennusta. Sähkö sekä vesi- ja viemäriliittymät ovat valmiina. Myytävällä tilalla sijaitsee huonokuntoiset rakennukset. Idyllinen Kello tarjoaa upeat puitteet asumiselle. Vierestä löytyvät palvelut päiväkodista yläkouluun sekä juuri valmistuntu uusi K-market sekä uudistunut S-market. Kattavat harrastusmahdollisuudet löytyvät myös lähialueelta. Kiviniemen kala- ja vierasvenesatama on vain kivenheiton päässä. Virpiniemen ulkoilu- ja urheilumaastot sijaitsevat myös lähialueella. Sijainti on hyvä myös julkisten kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  511262
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Lintumaansuontie 40, 90820 KELLO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  48 000,00 €
  Kiinteistövero
  139,42 euroa, josta maapohjan osuus 59,09 eur

  Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 4 prosenttia kauppahinnasta. Kaupanvahvistajan palkkio 120,00 euroa. Ostaja vastaa rakennusten purkukustannuksista.

  Rakennuksen tiedot

  Lämmitysjärjestelmä
  öljy. Maan alla sijaitseva öljysäiliö on tarkastettu 05/2021.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 239 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Yleiskaava. Uuden Oulun osayleiskaava, asemakaava-alueen lievealue. Rakennuslupa vaatii suunnittelutarveratkaisun, joka on voimassa kaksi vuotta. Rakentaminen aloitettava kolmen vuoden kuluessa rakennuslupa päätöksestä. Rakennuslupa on voimassa viisi vuotta. Oulu kaupunki
  Rakennusoikeus
  223 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10 prosenttia rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 1000 kem2. Asuntokäyttöön haetulle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen, johon saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa tai samaan pihapiiriin kaksi erillistä enintään kaksikerroksista asuinrakennusta, joihin kumpaankin saa sijoittaa enintään yhden asunnon. Rakennuspaikalle rakennettavien asuntojen kerrosala saa olla enintään 300 kem2. Asuinrakennusten lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa asumiseen liittyviä talousrakennuksia.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Kiinteistöllä on vesi- ja viemärliittymä. Liittymismaksu on maksettu aikaisemmin. Uudisrakentamisesta aiheutuvat lisäliittymismaksut määritellään rakennusluvan perusteella.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kellon keskutan palvelut 1,5 km. Haukiputaan keskustan palvelut 6 km. Oulun keskusta 16,5 km. Koulut: Kellon koulu (1-9) 1,5 km. Päiväkoti: Kellon keskusta 1,5 km. Liikenneyhteydet: Haukiputaan ja Kiviniemen bussit

  Lisätiedot

  Tilalla sijaitsee 1958 rakennettu ja 70 luvulla laajennettu puurakenteinen noin 116 m2 omakotitalo. Talossa kellari ja vintillä kaksi makuuhuonetta. Rakennus on huonossa kunnossa ja lähes alkuperäisin pinnoin. Rakennuksessa on sisäilmaongelma ja tila myydään rakennuspaikaksi. Lisäksi tilalla sijaitsee puurakenteinen huonokuntoinen piha-rakennus. Tilalla oleva lato ei kuulu kauppaan. . Talo valmistunut ennen 1994 ja asbestikartoitusta ei ole tehty.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

  Isokatu 14, OULU

  010 2535 400 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!