Kohteessa esittely ma 2.8. klo. 17:00 - 18:00.

Pihlajistontie 1 A, Pihlajisto, Helsinki

Velaton myyntihinta 254 000 € Myyntihinta: 88 914 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
50 m2
2h + kt + s

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA, TYYLIKÄSTÄ ARKKITEHTUURIA NOUSEVASSA PIHLAJISTOSSA!

Helsingin Pihlajiston kallioille rakentuu Asunto Oy Helsingin Graniittikallio, joka kokoaa suojiinsa useita eri huoneistovaihtoehtoja 27,5 m2:n kokoisista kodeista aina 105,5 neliöisiin perheasuntoihin saakka kaikkiaan 51 asuntoa käsittävässä asuinkokonaisuudessa.

Tämä arkkitehtonisesti 60 -luvun funktionaalisia vivahteita tarjoileva kahden talon rakennuskokoelma on perinyt veistokselliset piirteensä naapuruston suojellusta rakennuskannasta sekä luonnollisesti alueen jylhän komeista kallioista. Talojen upean muotokielen viimeistelee koko huoneiston levyiset massiiviset parvekkeet tai oma piha persoonallisissa luhti,- rivitalo- tai townhouse -tyylisissä huoneistoissa.

Kohde sijaitsee mainioiden kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä jo nyt. Tulevaisuudessa raideliikenteelliseen solmukohtaan rakentuva Asunto Oy Helsingin Graniittikallio tulee sijoittumaan aivan Raidejokerin pysäkin viereen ja onpa talon läheltä suunniteltu kulkevan myös ViikkI-Malmin ratikan ja Tiederatikan linjatkin.

As Oy Helsingin Graniittikallion tunnelma kumpuaa muhkean kalliomaisesta ja vehreästä ympäristöstään. Rakennusten ympäröimän rauhallisen sisäpihan uumenista löytyy vehreä sisäpiha leikkipaikkoineen ja autopaikkoineen. Talon kivijalasta löytyy suojaisasti nykypäivään harvinaiset lämpimät autotallit ja löytyypä niiden jatkeeksi myös yksi polkupyörätallikin!

Asunto Oy Helsingin Graniittikallio on asumisen arvoiltaan nimenomaan ekologinen valinta, josta löytyy ympäristöystävällisesti aurinkopaneelit, sähköautojen latauspisteet ja lämmitysmuotona maalämpö.

Väljyyttä ja hengittävyyttä asumiseen tuo ympäriltä löytyvä avara luonto. Aivan talojen vierestä pihakallioiden kupeesta juontuu polut ympäröiviin ulkoilumaastoihin, jotka ulottuvat ympärillä olevien kallioiden siivittämänä aina Vantaajoen suistoalueille pitkin Pikkukoskea. Myös viereisen Viikin puolelta löytyville koetiloille ja Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueelle käy lyhyt etäisyys.

Arjen sujuvuutta ovat helpottamassa läheiset Viikin kauppakeskuksen palvelut ja alueen lähikaupat. Alueen omat päiväkodit -ja koulut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä ja läheltä löytyvät myös Viikin tiedepuisto, Viikin normaalikoulu ja Helsingin yliopiston Campus. Monipuolisia harrastusmahdollisuuksia tarjoaa kätevän yhteyksien etäisyydeltä löytyvät Malmin harrastuskeskukset.

Jo talojen suunnittelusta lähtien yhteishenki, yhteisöllisyys, ajattomuus, muoto, luonto ja ekologiset ratkaisut ovat arvoja, jotka varmasti välittyvät asukkaalle onnistuneina, harkittuina ja arkea ilahduttavina ratkaisuina!

Varaa oma kotisi nyt ja suunnittele ikioma kotisi erikseen valittavista sisustusmateriaaleista! Tervetuloa tutustumaan kohteeseen ja materiaaleihin paikan päälle OP Kodin näyttelytilaan, osoitteeseen Hakaniemenranta 1.

Arvioitu valmistuminen on arviolta loppuvuonna 2022.

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  508450
  Kohdetyyppi
  Luhtitalo
  Osoite
  Pihlajistontie 1 A, 00710 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h + kt + s
  Asuinpinta-ala
  50 m2
  Kokonaispinta-ala
  50 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  1/-
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  Huoneistossa on tilava ja suojaisa parveke noin länteen.
  Ikkunat ja näköalat
  Ikkunoista avautuu avoimet näkymät lännen suuntiin ja vehreälle istutetulle pihalle sekä luonnonkallioille.
  Vapautuminen
  Arvioitu valmistuminen 01-02/2023 mennessä

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  88 914,30 €
  Velaton hinta
  254 000,00 €
  Lainaosuus
  165 085,70 €
  Neliöhinta
  5 080,00 €
  Hoitovastike
  272,50 €/kk
  Rahoitusvastike
  178,84 €/kk
  Muu vastike
  804,17 €/kk
  Yhtiövastike yht
  1 255,51 €/kk
  Vesimaksu
  20,00 €/hlö/kk

  Hoitovastikearvio on noin 5,45 €/m²/kk. Autohallipaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Varastoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,0. B-talon huoneistoihin kuuluu kellaritila, jota ei lasketa huoneistoneliöihin. Tällaisten tilojen pinta-ala on hinnastossa ilmoitettu erikseen (+)merkin jälkeen. Hoito- ja rahoitusvastiketta B-talon osakkaat suorittavat kokonaisneliöiden perusteella. Vedestä veloitetaan asuntokohtaisen kulutuksen mukaan. Lämpimälle ja kylmälle vedelle on omat mittarit. Vesimaksuennakko on 20,00 eur/kk/hlö kerätään kuukausittain ja maksu tasataan vuosittain. Sähkö ja käyttövesi (kylmä/lämmin) mitataan huoneistokohtaisesti. Kerrostalon katolle asennetaan aurinkopaneeleja, joiden tuottama energia hyödynnetään kiinteistön sähkönkulutukseen. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapeli tv- liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 6,00 eur/kk/asunto. Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika 2 + 22 vuotta. Yhtiölainan viitekorko on 12 kk euribor (min. 0 %) ja marginaali 0,95 %. Kuukausittainen rahoitusvastike on laskettu 0,013 korko-olettamalla. Rahoitusvastike 1:een sisältyy ainoastaan yhtiölainan korko. Rahoitusvastike 2:een sisältyy yhtiölainan korko + lyhennys. Rahoitusvastike 2 kerääminen alkaa talousuunnitelman mukaisesti. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Rakentaja pidättää oikeuden muutoksiin.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiön varusteet: Topi -keittiöiden kiintokalusteet ovat keittiössä ja makuuhuoneessa sekä eteisessä. Electrolux - kodinkoneet: Erillisuuni, induktioliesi, jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone, mikrolle löytyy tilavaraus.

  Pesutilat

  Kylpyhuone/wc:n varusteet: Temal kylpyhuone- kalusteet: Allaskaluste laatikostolla (Stella) ja peilikaappi (Basic). Gustavsberg -hanat -ja suihkut.

  Materiaalit

  Huoneiden pintamateriaalit: Lattiat ovat Tarkett- parkettia. Vakiona 3 -sauvainen tammiparketti ja vaihtoehtona ovat sävyt Tammi Cotton White sekä Tammi Misty Grey. Vaihtoehtona on mahdollisuus samaan hintaan vaihtaa vinyylilattia tarjotusta mallistosta. Jalkalistat ovat valkoiset. Asuintilojen seinät tasoitettuja ja maalattuja. Asuintilojen sisäkatot ovat tasoitettuja ja maalattuja tai roisketasoitettuja. Kylpyhuoneen varusteet ja materiaalit: Kylpyhuoneiden katot paneloidaan Seinät ovat Pukkilan 20x40 valkoinen (matta) laatta tai kiiltävä seinälaatta. Kylpyhuoneissa on tehosteseinä -mahdollisuus, Lattiat ovat Pukkilan 10x10 laattaa.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Helsingin Graniittikallio
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  51
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 16 kpl, piha-autopaikkoja 26 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Pelti. Yläpohjan kantavana rakenteena on ontelolaatta, jonka päällä kattoristikot. Vesikatteena peltikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu. Rakennuksen lämmitysjärjestelmä on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys, myös asuntojen pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoissa on huoneistokohtaiset lämmöntalteenotolla varustetut tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtoa ohjataan huoneistokohtaisesti liesikuvusta (poissa/kotona/tehostus).
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  6 894 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Kaavoitus
  Asemakaava (ei tonttijakoa). Helsingin kaupungin asemakaavaosasto p. 09 3101691

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Viikin Prisman ja Arabian kauppakeskuksen palvelut sijaitsevat lähellä. Lähikaupat Alepa ja K-Market sijaitsevat lähellä. Koulut: Alueelta löytyvät ala- ja yläkoulut sekä lukio. Päiväkoti: Alueella sijaitsee lähellä useita päiväkoteja. Aluieella sijaisee viihtyisiä leikkipaikkoja kuten Salpauselän leikkipuisto, freestylepark ja tyttöjenpuisto. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet: Bussiyhteydet kulkevat aivan vierestä. Pihlajiston läpi kulkee bussilinja 71 sekä ruuhkalinja 71B, yölinja 77N ja lähibussi 701, Pihlajamäentietä linjat 70, 70N, 73, 73N, 74, 74N, 77 ja 79. Lisäksi Viikinmäen ja Pihlajiston rajalla kulkee runkolinja 550. Vuoden 2024 alusta alkaen Raidejokeri kulkee vierestä.

  Lisätiedot

  Piha-alueet ja autopaikat: Pihatyöt ja pihavarusteet pihasuunnitelman mukaisesti. Jäteastiat ja postilaatikot asemapiirustuksen mukaisesti. Yhtiön autopaikat sijaitsevat samalla tontilla. Autopaikkoja on yhteensä 42 kappaletta, joista 16 on autotallipaikkoja, jotka sijaitsevat kerrostalon kellarikerroksessa. Pihapaikat ovat avopaikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikat ovat joko lämmitystolpallisia tai lämmitys- ja sähköauton latauspistokkeellisia paikkoja asemapiirustuksen mukaisesti. Avopaikoista yksi on mitoitettu liikuntaesteisten käyttöön. Avopaikoista yksi jää yhtiön hallintaan, paikalla mahdollisuus ladata sähköautoa erillisen laskutuksen mukaisesti.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Helsinki Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!