Hiltusenkaarre 30, Takalaanila, Oulu

Myyntihinta -
Pinta-ala
216 m2
Halli- tai myymälätilat, toimistot, sos.tilat

Näkyvälle ja liikenteellisesti vilkkaalle paikalle valmistuva erittäin tyylikäs toimitilarakennus. Julkisivu herättää huomioita runsailla lasipinnoilla. Kohteelle tulee myös oma Led-taulu, jossa voit näkyvästi tarjota palvelujasi. Tässä näkyvyytesi on taattu! Perusratkaisuna hallitilat, joita voidaan vuokrata 108 m2 tai 216 m2:n tilana. Lisäksi tiloihin voidaan rakentaa myymälä- ja toimistotiloja, sos.tilat (1-2 krs) ja varastoa. Tilat räätälöidään juuri sinun tarpeesi mukaan. Kaikki tilamuutokset vielä mahdollisia. Hallitilojen vapaa korkeus 7 metriä, nosto-ovet tiloittain 4x5 metriä. Kaikki varusteet ja materiaalit sovitaan vuokralaisten tarpeen mukaan. Perusvuokra 9 euroa / m2 sisältäen peruslämmön (16-18 astetta). Myymälä- ja toimistotilojen vuokrataso sovitaan laajuuden ja tason mukaan (10-11 euroa / m2). Vapaana enää vain yksi 216 m2:n tila, joka voidaan jakaa kahtia. Varaa aika neuvottelulle,niin tehdään suunnitelmat juuri sinulle sopivista tiloista.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  507454
  Kohdetyyppi
  Tuotantotila
  Osoite
  Hiltusenkaarre 30, 90620 OULU
  Huoneet
  Halli- tai myymälätilat, toimistot, sos.tilat
  Kokonaispinta-ala
  216 m2
  Sauna
  Ei
  Vapautuminen
  Kohde valmistuu 3/2021

  Hintatiedot

  Vuokra
  0,00 €/kk
  Myyntihinta
  0,00 €

  Vuokra hallitilojen osalta 9 € / m2 + alv. Mikäli rakennetaan toimistotiloja, liiketilaa tms, niin niiden osalta vuokrataso neuvotellaan tilojen laajuus yms, huomioiden (n. 10-11 € / m2). Peruslämmitys (+16-+18 astetta) hallitiloissa sisältyy vuokraan. Toimistojen ja myymälätilojen mahdollinen lisälämmitys oman mittarin mukaan. Käyttösähkö ja vesi oman mittarin mukaan.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tehdyt korjaukset

  Uusi toimitilarakennus, joka valmistuu 3 / 2021.

  Lisätiedot

  Näkyvälle ja liikenteellisesti vilkkaalle paikalle valmistuva erittäin tyylikäs toimitilarakennus. Julkisivu herättää huomioita runsailla lasipinnoilla. Kohteelle tulee myös oma Led-taulu, jossa voit näkyvästi tarjota palvelujasi. Tässä näkyvyytesi on taattu! Perusratkaisuna hallitilat 108 m2 ja 216 m2. Lisäksi tiloihin voidaan rakentaa myymälä- ja toimistotiloja, sos.tilat (1-2 krs) ja varastoa. Tilat räätälöidään juuri sinun tarpeesi mukaan. Kaikki tilamuutokset vielä mahdollisia. Nyt on oikea hetki suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivat tilat. Hallitilojen vapaa korkeus 7 metriä, nosto-ovet tiloittain 4x5 metriä. Kaikki varusteet ja materiaalit sovitaan vuokralaisten tarpeen mukaan. Perusvuokra 9 € / m2 sisältäen peruslämmön (16-18 astetta). Myymälä- ja toimistotilojen vuokrataso sovitaan laajuuden ja tason mukaan (10-11 € / m2). Varaa aika neuvottelulle,niin tehdään suunnitelmat juuri sinulle sopivista tiloista. Vapaana enää vain 2 lohkoa eli 216 m2:n kokoinen tila, joka voidaan tarvittaessa jakaa kahteen osaan.

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

  Isokatu 14, OULU

  010 2535 400 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!