Harvassaari, Hauhuu, Virrat

Velaton myyntihinta 20 000 € Myyntihinta: 20 000 €
Pinta-ala
2 400 m2

Myydään tarjousten perusteella kolme hienoa Tarjanneveden tonttia Harvassaaresta. Rakennusoikeus 80 m2/tontti. Tonteilta aukeaa upeat näkymät Tarjannevedelle, avointa saarten pirstoittamaa järvenselkää näkyvissä 4-6 kilomeriä. Tonttien pohjahinta 20 000 euroa/tontti. Mahdollisuus on myös ostaa lisämaata tonttien oheen. Myydään tarjousten mukaan, lisätiedot tarjousmenettelystä toimistoltamme.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  507375
  Kohdetyyppi
  Vapaa-ajan tontti
  Osoite
  Harvassaari, 34800 VIRRAT
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  20 000,00 €
  Kiinteistövero
  Kiinteistövero määräytyy lohkomisen jälkeen.

  Lopullinen tiemaksu ja kiinteistövero määräytyvät lohkomisen jälkeen. Tiemaksu koko kiinteistöltä (josta nyt myydään määräaloja) on ollut noin 40,00 / vuosi ja kiinteistövero 128,00 / vuosi.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 400 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Ei
  Kaavoitus
  Ranta-asemakaava, yleiskaava. Virrat, Harvassaaren rantakaava. Virtain kaupunki 03 485 111
  Rakennusoikeus
  80 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Kaavamerkintä RA, I, 80. Loma-asuntojen korttelialue. Rakennuspaikkaa kohden saa rakentaa yhden loma-asunnon ja erillisen sauna- ja talousrakennuksen. Erillisen saunarakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 20 m2 saa sijoittaa rakennusrajan ulkopuolelle, kuitenkin vähintään 10 m päähän rantaviivasta.

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Lisätiedot
  Tieoikeus venevalkamaan, oikeus venevalkamaan ja oikeus autojen pitämiseen kiinteistön 936-401-5-17 Aitohelmi alueella, rasitetoimituksessa määritellyllä paikalla. Osuus yhteiseen vesialueeseen: 936-410-876-1 Monosen vedet.
  Rannan pituus
  noin 40 m
  Rannan suunta
  Ranta avautuu kaakkoon.
  Vesistön tyyppi
  Järvi
  Vesistö
  Näsijärven vesistöön kuuluva Tarjannevesi.
  Rannan kuvaus
  Loivasti syvenevät rannat, upeat näkymät järvelle. Venematka venevalkamasta tonteille noin 2,6 km. Veneily-yhteys Tampereelle, Ruovedelle ja Virroille.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Venevalkamasta Virroille noin 25 kilometriä. Rannasta veneellä Visuvedelle, jossa kauppapalvelut, noin seitsemän kilometriä.

  Lisätiedot

  Myydään 3 kaavanmukaista tonttia määräaloina, tarjousten perusteella, pohjahinta 20.000,00 / tontti. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 % kauppahinnasta, lohkomis- ja lainhuudatuskulut sekä kaupanvahvistajan palkkion 120 euroa. Kirjalliset tarjoukset merkinnällä "Harvassaari" osoitteella OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Keskustie 6 B, 34800 Virrat tai jussi.makitalo@op.fi. Myyjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. On myös mahdollisuus tehdä tarjous myös kaikista tonteista sekä esimerkiksi tontin yksi kohdalla lisämaasta, joka käsittäisi viereisen Sotamiehennokka -nimisen niemen. Saaressa ei ole sähköä. Tonttien sähköistys kohtuulliseen hintaan edellyttäisi, että saaren muut tontin omistajat (saaressa on yhteensä 10 rakennuspaikka) lähtisivät hankkeeseen mukaan. Mikäli nyt myytävän määräalan / myytävien määräalojen todetaan myöhemmin rajoittuvan ns. vesijättöön, vastaa ostaja vesijätön lunastamisesta aiheutuvista kuluista, mikäli ostaja haluaa liittää vesijätön nyt myytävään määräalaan / myytäviin määräaloihin. Tonttien pinta-aloja ei ole mitattu ja lopullinen pinta-ala määräytyy lohkomistoimituksessa. Kaupan osapuolet eivät ole velvollisia maksamaan mitään kauppahinnnan lisäsuorituksia tai hyvityksiä, mikäli tonttien pinta-alojen todetaan eroavan markkinointimateriaalissa mainituista pinta-aloista.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Virrat OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

  Keskustie 6 B, VIRRAT

  044-7852644 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!