Sibeliuksenkatu 21, Keskusta, Järvenpää

Myyntihinta -
Pinta-ala
36 m2
myymälä, wc, kk

Heti vapaa liiketila loistopaikalla kävelykadun verralla. Valoisassa myylämätilassa isot ikkunat kadun suuntaisesti. Ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti kesällä. Pieni keittiö ja wc. Tila ei sovi ravintolalle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  506472
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Sibeliuksenkatu 21, 04400 JÄRVENPÄÄ
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  myymälä, wc, kk
  Kokonaispinta-ala
  36 m2
  Sauna
  Ei
  Vapautuminen
  1.7.2021 mennessä

  Hintatiedot

  Vuokra
  0,00 €/kk
  Myyntihinta
  0,00 €

  Tehtävä oma sähkösopimus. Vesimaksu 24€ /hlö/kk. Vuokravakuus 1-2 kk vuokraa vastaava summa. Vuokra on alv:ton. Vuokraan vaikuttaa onko sopimus toistaiseksi voimassaoleva 3-6 kk irtisanomisajalla tai määräaikainen.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  E 2013
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 302

  Tehdyt korjaukset

  2014: LVIS-remontti, myös lämmönjakokeskus uusittu. lv-huippuimurit uusittu ja kanavat nuohottu. 2016: Autopaikkoja lisätty 1 kpl. Kuntoarvio teetetty. Porttikongin seinät ja katto maalattu. Asuntojen 16,19 ja 22 osalta korjattu ulkoseinän vesivuodon aiheuttamat viat. Julkisivulle hankittu yhdessä myymälätilojen osakkaiden kanssa uudet markiisit 2017: Asiantuntijalausunto kellarin lattioiden painuminen. Rakennetutkimus julkisivut ja parvekkeet sisä- ja ulkopuoli 2018: Korjaussuunnittelu juIkisivut ja kellaritilojen lattia painumat Pohjanveden pinnankorkeuden tarkkailu ja pohjatutkimus 2019: Kellarikomeroiden purku ja uusien rakennus väestönsuojaan Vesikatteen ja ullakkoparvekkeen puhdistus ja maalaus Julkisivujen uusiminen sis. ovet ja ikkunat, mutta ei parvekkeiden runkoja 2O2O: Myymälätila kahden lämpöjohtomuutostyö ja lämmityspattereiden uusinta Salaojien huuhtelu/kuvaus

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Seuraavan viiden vuoden aikana esiintyvät huomattavat korjaustarpeet tai korjaustarveselvitykset esitetyn pitkän täihtäimen suunnitelman pohjalta (PTS): kellaritilojen väliseinien asennus vuokraustilanteen mukaan patteriventtiileiden ja termostaattien uusiminen ja linjasäätö kuntoarvion teettäiminen ja mäirkätilojen tarkastus lämmitysjärjestelmiin kuntotutkimus ja sen mukaiset korjaukset jätekatoksen kunnostaminen pihan parannustyöt ja salaojien kunnostus lukituksen uusiminen huoneistojen kylpyhuoneiden uusiminen lastauslaiturin kunnostus/uusiminen salaojien korjauksia harkitaan/suunnitellaan tarpeen mukaan, kun kävelykadun kunnostuksen kokonaissuunnittelun etenee kaupungin toimesta.

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sibeliuksenkatu 17, JÄRVENPÄÄ

  010 254 2700 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!