Kohteessa esittely su 5.12. klo. 14:00 - 14:45.

Kalevankatu 54 C, Kamppi, Helsinki

Velaton myyntihinta 795 000 € Myyntihinta: 729 966 €
Käyttöönottovuosi 1925
Pinta-ala
93 m2
4h + k + kph + erll.wc + vh (yht.järjestyksen mukaan 3h)

Kodikas perheasunto loistavalla sijainnilla erinomaisesta taloyhtiöstä! Tämä koti sijaiseen loistavalla sijainnilla lukuisien palveluiden läheisyydessä aivan Hietalahdenrannan tuntumassa. Tästä läpitalon huoneiston kolmesta makuuhuoneesta avautuu avoimet puistonäkymät yli Kalevankadun ja olohuoneesta näkymät ovat rauhalliselle sisäpihalle. Huoneistossa on muuntelukelpoinen pohjaratkaisu, joka pitää sisällään harmosisen olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmän, erillisen wc:n sekä tilavan kylpyhuoneen, jossa on pieni kodinhoitotila. Keittiö on laadukas Noblesse -keittiö, jonka yhteyteen tulee huoneiston toinen sisäänkäynti. Taloyhtiö on hyvin hoidettu julkisivu- sekä putkiremontti hiljattain tehtynä. Taloyhtiöstä löytyy myös laadukkaat yhteiskäyttötilat sauna -ja varasto- sekä työtiloineen.

Tässä taloyhtiössä on potentiaalia, sillä yhtiössä on parhaillaan vireillä täydennysrakentamishanke, joka alkaa alustavasti vuonna 2022. Täydennysrakentamishankeessa on tarkoituksena rakentaa yksitoista asuinhuoneistoa sisäpihalle sijoittuviin uusiin asuinrakennuksiin sekä kaksi ullakkohuoneistoa nykyiseen päärakennukseen. Yhtiö saa täydennysrakentamishankkeen rakennusoikeuden myymisestä tuloja ja esisopimus hankkeeseen ryhtyvän tahon ja yhtiön välillä on tehty.

Muistathan varata oman aikasi esittelyyn tai varaudu odottamaan vuoroasi nina.pircklen@op.fi puh. 040 7207617

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  505256
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Kalevankatu 54 C, 00180 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4h + k + kph + erll.wc + vh (yht.järjestyksen mukaan 3h)
  Asuinpinta-ala
  93 m2
  Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 93
  Kokonaispinta-ala
  93 m2
  Käyttöönottovuosi
  1925
  Kerros
  2/6
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  Ei
  Ikkunat ja näköalat
  Näkymät sisäpihalle etelään ja pohjoiseen kadunpuolelle, josta avautuu avoimet puistonäkymät
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  729 965,63 €
  Velaton hinta
  795 000,00 €
  Lainaosuus
  65 034,37 €
  Neliöhinta
  8 548,39 €
  Hoitovastike
  427,80 €/kk
  Rahoitusvastike
  376,65 €/kk
  Yhtiövastike yht
  804,45 €/kk
  Vesimaksu
  25,00 €/hlö/kk

  Hallituksella on valtuudet periä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin Sharp, erillisuuni AEG integroitu, kaasuliesi Whirlpool kaupunkikaasulla toimiva, liesituuletin, mikroaaltouuni AEG integroitu, astianpesukone Bosch, kaapistot Noblesse -keittiö, kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, kellari

  Materiaalit

  Keittiö: Seinät maalattu, lattia laminaatti. Olohuone: Seinät maalattu ja tapetoitu, lattia parketti. Makuuhuone 1: Seinät tapetoitu, maalattu parketti. Makuuhuone 2: Seinät maalattu ja tapetoitu, lattia malattu parketti. Makuuhuone 3: Seinät maalattu ja tapetoitu, lattia maalattu parketti.. Kylpyhuone: Seinät kaakeli,lattia laatta. Eteinen: Seinät maalattu ja tapetoitu, lattia parketti.. Wc: Seinät kaakeloitu, lattia laatoitettu.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto-Osakeyhtiö Nuoranpunojankatu 7
  Isännöitsijä
  Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, puh. 09 819 0550, iiro.mahonen@braleva.fi
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  39
  Liikehuoneistoja
  4
  Liikehuoneistojen pinta-ala
  359,9 m2
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, mankeli, pyörävarasto, askarteluhuone, kylmälaiteitila kellarissa

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Tiili
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen ilmanvaihto.
  Energialuokka
  D 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 141.

  Tehdyt korjaukset

  1960 / Katto: 1960-1970 | 1968 / Ikkunat: | 1993 / Julkisivu: | 1994 / Kellarin vesi-ja viemärij.: | 1995/ Hissien peruskorjaus: | 1997 / Ikkunoiden ulkomaalaus: | 1997 / Tuuletusparvekkeiden kunnostus: | 2007 / Kaukolämpölaitteet: | 2010 / Antennikaapeleiden uusinta B/C-raput: | 2010 / Autotallin katon paikkaus ja maalaus: | 2011 / Julkisivun korjausrappauksia: | 2012 / Hankesuunnitelma: | 2012 / Liiketilan uusi katos pellitetty: | 2012 / Porrashuoneiden asuntojen ovien maalaus: | 2013 / Korjaukset 2013: Autotallien sähköistys ja ilmanvaihdon kunnostus, julkisivun paikkakorjauksia ja parvekkeiden vedeneristys sekä D-portaan maalaus | 2014 / Korjaukset 2014: Ulko-ovien lakkaus, katon tervaus katujen puolelta, ikkunaoiden huoltomaalaus sisäpihalta | 2015 / Kadunpuolen ikkunoiden huoltomaalaus: | 2015 / Lukostojen uusiminen iLoq- järjestelmään: | 2016 / Julkisivujen ja ikkunoiden kuntotutkimus: | 2017 / Julkisivu-urakasn suunnittelu ja kilpailutus: | 2017 / Kellarin saneeraus: Yleisten tilojen saneeraus (kerhotila, sauna, pesula, pyörävarasto). I 2017 / LVIS-saneeraus 2016-2017: Katso erillinen liite. Asunnon remontit: Kylpyhuonetta on laajennettu putkiremontin yhteydessä. Olohuoneen lattiaa on asennettu parketti ja keittiöön on asennettu laminaatti. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on purettu.

  Suunnitellut korjaukset

  Yhtiökokouksessa päätettiin, että vuoden 2021 korjaukset ovat julkisivukorjauksen loppuun saattaminen, lisärakentamishankkeen valmistelu, katon uusimisen suunnittelu ja kilpailutus niiltä osin, kun se ei kuulu ullakkorakentamiseen, liiketilan pintojen kunnostaminen, Ateljeen käytön jatkosuunnittelu

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Täydennysrakentaminen, katto.

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: ruokakauppa Hietalahden S-Market, Ruoholahden kauppakeskuksessa on Citymarket ja S- Market. Kampin keskuksen ja Kampin ruokakaupat lähellä. Stocmannille on 1,2 km:n etäisyys., posti Jätkäsaaressa on asiamiesposti., terveysasema Kampin terveyspalvelut sijaitsevat lähellä. Koulut: Alueella sijaitsee ylä -ja alakoulut sekä lukio. Ympärillä sijaitsevat monet kansaiväliset koulut; Ruoholahden kansaivälinen koulu, Eurooppalainen koulu, saksalainen koulu, Ressun englanninkielinen koulu, Ressun IB lähellä. Päiväkoti: Ranskalainen päiväkoti, englantilainen päiväkoti, ruotsalainen päiväkoti, suomenkieliset päväkodit ympärillä. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet; Ratikat kulkevat läheltä, Kampin ja Ruoholahden metroasemille on lyhyt matka. Bussilinjat kulkevat läheltä.

  Lisätiedot

  As Oy Nuoranpunojankatu 7 osakkeet ja tämä osakeryhmä eivät kuulu sähköiseen osakehuoneistorekisteriin. Osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 14.4.2021 päätettiin jatkaa julkisivulainaa hoitolainana 30.11.2022 saakka ja siitä maksetaan vain korot siihen saakka. Päätettiin, että jatketaan nykyisellä varausjärjestelmällä, eikä sähköistä varausjärjestelmää hankita. Päätettiin, että hallitus jatkaa selvitystä ja valmistelua yhteisösäännön muutosta koskien parvekkeiden korjausvastuun osalta. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuutus nostaa enintään 100.000 €:n suuruinen hoitolaina kehityshankkeen valmistelevien toimenpiteiden maksamiseksi. Päätettiin lainan takaisinmaksuajaksi 3 vuotta. Päätettiin valtuutuksesta hallitukselle luovuttaa tarvittavat vakuudet yllä mainitun lainan vakuudeksi. Päätettiin, että rahoitusvastikkeita ei rahastoida, mutta osakkaiden maksamat lainaosuussuori-tukset rahastoidaan. Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle valtuutus periä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 4.3.2021 päätettiin hyväksyä lisärakennushankkeen esisopimus ja merkintäsopimuksen pääehdot tarkennettuna pihan suunnittelua toteutusta ja kustannusvastuuta koskevin osin ja päätetään hankkia asemakaavamuutokseen kuuluvan suunnitteluaineiston omistusoikeus Elysion Kiinteistökehitys Oy:ltä.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Helsinki Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!