Kohteessa esittely ti 19.10. klo. 17:00 - 17:30.

Putouskuja 2 A, Myyrmäki, Vantaa

Velaton myyntihinta 112 000 € Myyntihinta: 112 000 €
Käyttöönottovuosi 1972
Pinta-ala
56 m2
2h + k

Kaksio parhaimmalla sijainnilla, koti Myyrmäen palvelujen ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Tämä hyväpohjainen asunto sijaitsee hissitalon toisessa kerroksessa. Kotiin tulvii valoa itä-länsi suuntaisista ikkunoista. Keittiön kaapistot on saneerattu muutamia vuosia sitten. Lasitetulta parvekkeelta on avarat näkymät länteen. Ei erillistä vesivastiketta, vesi sisältyy hoitovastikkeeseen. Taloyhtiössä valmistaudutaan LVIS-urakkaan, aloitusaika urakalle syksy 2022. Alustava kustannusarvio tähän huoneistoon n.46 500e (LVIS), n. 2 688e (hormiurakka) Tarkemmat tiedot ja suunnitelmat saa välittäjältä.

Länsi-Vantaan keskus Myyrmäki tarjoaa kaupunkiasumiseen parhaat puitteet. Monipuoliset palvelut löytyvät kolmessa kauppakeskuksessa, joista suurimman, Myyrmannin, vierestä löytyy lisäksi yksi pääkaupunkiseudun vilkkaimmista kauppatoreista. Kulttuuri- ja liikuntaharrastuksille on erinomaiset tilat ja puitteet. Liikenneyhteydet vievät sujuvasti kehärataa pitkin lentoasemalle, itä-Vantaalle ja Helsingin keskustaan. Monipuoliset bussilinjat tarjoavat kattavat yhteydet pääkaupunkiseudulla. Mikä parasta, alue on HSL:n B-vyöhykkeellä. Omalla autolla liikkuvalle Hämeenlinnanväylä ja kehätiet ovat sujuvasti saavutettavissa.

Asuntoesittelyssä minulla on mukana käsidesiä ja suojahanskoja, toivoisin, että kävijöillä olisi omat kasvomaskit. Tarvittaessa minulta saa kasvomaskeja. Pidetään turvaväliä. Kiitos.

Tiedustelut ja myynti: Päivi Lind LKV, 050 475 5823 tai paivi.lind@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  505090
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Putouskuja 2 A, 01600 VANTAA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h + k
  Asuinpinta-ala
  56 m2
  Kokonaispinta-ala
  56 m2
  Käyttöönottovuosi
  1972
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  2/7
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Aurinkoinen lasitettu länsi-parveke, josta näkymät puisto-alueelle.
  Ikkunat ja näköalat
  Läpitalon itä-länsisuuntaiset näkymät piha-alueille.
  Vapautuminen
  Vapautuminen 2 kk kaupanteosta.

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  112 000,00 €
  Neliöhinta
  2 000,00 €
  Hoitovastike
  277,30 €/kk
  Muu vastike
  75,20 €/kk
  Yhtiövastike yht
  352,50 €/kk

  Ei erillistä vesivastiketta, vesimaksu sisältyy hoitovastikeeseen.Hallitus valtuutettu perimään tai jättää perimättä yhden kuukauden vastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä.

  Varustus

  Keittiö

  Jenkkikaappi, sähköliesi, kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

  Materiaalit

  Keittiö: Laminaattilattia, seinät maalattu. Olohuone: Muovimatto, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Muovimatto, seinät tapetoitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu, katto paneloitu.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Myyrinpuro
  Isännöitsijä
  Myyrmäen Huolto Oy Arja Pihlakari p. 09 530 6140
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  108
  Liikehuoneistoja
  4
  Liikehuoneistojen pinta-ala
  605 m2
  Autopaikat
  Piha-autopaikkoja 114 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Energialuokka
  F 2013
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 210

  Tehdyt korjaukset

  Rakennustekninen kunnossapito: mm. 2001 Itäsivun ikkunat ja betonipeilit maalattu sekä liikesiiven julkisivut kunnostettu. 2002 Molemmat saunaosastot kunnostettu . 2003 Porrashuoneiden maalaus ja hissikorien puuosien pintakäsittelyt, kellarikäytävät ja kaikki yhteiset tilat maalauskunnostettu. vaakavesikourut varustettu sisäkouruilla. 2005 Elementtisaumat uusittu ja ikkunaliittymät päälle saumattu. 2006-07 Rakennuksen vesikatto maalauskunnostettu ja varustettu lumiesteillä. 2008 Päätyjulkisivut kunnostettu. 2008-09 Julkisivujen betonirakenteille tehty kuntotutkünus ja korjausten suunnittelu, pitkien julkisivujen lämpörappaus, parvekkeiden huoltomaalaus,. 2009 Huoneistoikkunoiden ja parvekeovien uusinta. BC saunaosasto kunnostettu. 2011 Porrasaulojen alaovien ja liikesiiven ikkunoiden sekä ulko-ovien uusiminen. 2012 Parvekelippojen katot kunnostettu/ Icopal. 2013 Kattosillat uusittu/ Vesivek Oy. 2015 Korvausilmaventtiileiden puhdistus ja huoltokorjaukset asunnoissa, vesikatteen pinnoitus ja osittainen syöksyjen uusiminen/Uudemnaan. 2016 Kattomaalaus ja huolto. 2017 Liikesiiven katon kuntotarkastus ja huoltokorjaus. 2018 Huoneistoj en märkätilojen kuntokartoitus, märkätilojen kuntokartoitus, Frontago Oy. 2019 Parvekkeiden kuntotutkimus, Sitowise Oy. 2020 Parvekkeiden hankesuunnittelu, Sweco. Taloyhtiöpalvelut Oy- jäteselvitys. LVISA -kunnossapito. mm. 2007 BC-kylmiön kompressori uusittu. 2010 Kiinteistöautomaatiojärjestelmän uusiminen tehty. 2013 Räystäiden saattolämmitykset korjattu/ Jannen Sähkötyö OY. Pohja- ja tonttiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus/ Delete Oy. Putkistojen kuntotutkimus/ Inspecta Oy, lämmönjakosiirtimen uusiminen ja patteriventtiileiden uusiminen sekä lämmönjakoverkoston tasapainottaminen. 2016 Salaojien kuntotutkimus/ Uudenmaan Salaojahuolto. 2017-18 Salaojien ja pohja- sekä sadevesijärjestelmien suunnittelu/ Raksystems. 2017 Vesikaluste- ja märkätilakartoitus, liiketilan viemärikuvaus. 2018 Putkistojen kuntotutkimuksen päivitys/ Inspecta Oy, vesikalustetarkastukset ja vesikalusteiden korjaukset. 2019 tonttiliitosten uusiminen, salaojien, pohjaviemäreiden ja sadevesijärjestelmien korjausurakka, GR-Putki ja Saneeraus Oy. 2020 LVIS -hankesuunnittelu, Sweco Taloyhtiöpalvelut Oy. Piha- ja ulkoalueiden kunnossapito: mm. 2003 Pihakäytävät asfaltoitu. 2004 sadevesikaivot puhdistettu ja padotusventtiili huollettu. 2005 Naapuriyhtiön kanssa yhteinen jätekatos uusittu. 2013 8 kpl vieraspaikan sähköistäminen vuokrattaviksi paikoiksi. 2017 Lahovikaisten pihlajien kaato . . Asunnon remontit: Keittiöremontti sekä laminaattilattian asennus 2012. Lumonin parvekelasituksen asentaminen 2017.

  Suunnitellut korjaukset

  Varsinaisen yhtiökokouksen 29.9.2021 päätökset Hallitus valtuutettiin hakemaan linjasaneerausurakan rakennuslupa sekä kilpailuttamaan urakka. Urakan yhteydessä uusitaan porrasaulojen ja porrastasanteiden lattiapinnat. PILP-poistoilmalämmöntalteenoton ja maalämmön suunnittelu päätettiin jättää pois meneillään olevasta linjasaneeraushankkeesta. Perusteluna Swecon 25.8.2021 päivittämä maalämpö- ja poistoilmaselvitys ja lisäksi maalämpökaivojen rakentaminen olisi ollut toteutettavissa vain osittain yhtiön omalle tontille. Parvekkeiden korjaussuunnittelun hankeohjelmaksi hyväksyttiin Swecon laatiman hankesuunnitelma vaihtoehto 1; parvekkeiden korjaus ja päätettiin käynnistää parvekkeiden korjaussuunnittelu hyväksytyn hankeohjelman mukaisella sisällöllä ja laajuudella. Liikesiiven vesikaton uusimisen suunnittelu päätettiin käynnistää myöskin. Jätekatoksen uusimisen suunnittelu päätettiin myös käynnistää. Parveke-, katto-, ja jätekatos hankkeisiin tarvitaan myöskin rakennuslupa, jonka osalta sai myös hallitus tarvittavat valtuudet. Hallituksen kunnossapitotarveselvitys, päivitetään vuosittain yhtiökokoukseen Pihakunnostus salaojaurakan jälkeen. Parvekkeiden korjaussuunnittelu ja parvekesuunnittelu. Ikkunat ja ulko-ovet, tarvittaessa huoltokorjauksia. Katon hankesuunnittelu. Kylpyhuoneiden korjaukset (LVIS-urakassa). Porrastasanteiden korjaus (LVIS-urakassa). LTO:n selvitykset LVIS-hankesuunnittelun yhteydessä. Vesi- ja viemärijärjestelmä; LVIS-toteutussuunnittelu, pystyviemäreiden huuhtelu, LVIS-linjasaneerausurakka. Ilmanvaihto; LVIS-linjasaneerauksen yhteydessä, LTO-lämmöntalteenotto/ mahdollisuuksien mukaan. Sähkö- ja tietojärjestelmä; LVIS-saneerauksen yhteydessä. Jätekatoksen uusiminen/ toteutettavien urakoiden yhteydessä (parveke- tai LVIS) suunnittelu ja uusiminen (erillinen jäteselvitys). Hissien tarvittavat huoltokorjaukset. Peruskuntoarvion laatiminen.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  4 092 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Myyrmäen monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä K- market n. 350m, kauppakeskus Isomyyri ja Kauppakeskus Myyrmanni n. 1 km. Terveyskeskus alueella. Koulut: Alueella on kouluja alakoulusta lukioon, Metropolia amk Myyrmäen kampus. Päiväkoti: Alueella useita. Länsi-Vantaan keskuksessa, Myyrmäessä, on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin liikuntaa kuin kulttuuriakin. Taidemuseo Artsi, Kino Myyri ja Myyrmäkitalo, jossa ovat Vantaa-info ja kirjasto tarjoavat kulttuurinnälkäiselle koettavaa. Myyrmäen keskustan kupeessa sijaitsee Vantaan suurin liikuntakeskus, Myyrmäen urheilupuisto, jossa voi nauttia poikkeuksellisen laajasta lajitarjonnasta. Alueella toimii aktiivinen asukaiden Myyrmäki-liike. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet . Myyrmäen juna-asema n. 1,1km, Louhelan juna-asema 700m, monipuoliset bussiyhteydet kattavasti pääkaupunkiseudun alueella. Vihdintie, Hämeenlinnan väylä ja kehä1 ja 3 omalla autolla liikkuvalle nopeasti saavutettavissa

  Lisätiedot

  Varsinainen yhtiökokous 30.9.2020 hyväksyi LVIS-linjasaneerauksen hankesuunnitelman vaihtoehto 1:n yhtiön hankeohjelmaksi, jonka mukaisella sisällöllä ja laajuudella kokouksessa päätettiin käynnistää linjasaneerauksen toteutussuunnittelu: vesijohtojen ja viemärieiden uusiminen, kylpyhuoneiden perusparannus sekä sähkö- ja telejärjestelmien perusparannus ( ns. perinteinen putkiremontti). Kustannusarvio n. 831e/m2, arvio tähän huoneistoon 46 500e. LVIS-linjasaneeraushankkeen suunnittelu rahoitetaan hoitovastikkeilla talousarvioon sisältyen, kustannusvaraus talousarviossa on 150 000e. Suunnittelun yhteydessä päätettiin suunnitella kuivauhuone laitteistoineen, ilmanvaihtohormien uusiminen märkätiloistta ja sukitus muissa tiloissa. Kustannuarvio pesulaurakalle n. 5e/m2, tähän huoneistoon arviolta 280e, kuivaushuoneurakalle n. 2e/m2, tälle huoneistolle arviolta 112e. Hormien tilanne ja korjaustarve määrittyy vielä tarkemmin hormikartoituksen perusteella. Hormiurakan alustava kustannuarvio n. 48e/m2, arvio tähän huoneistoon n. 2 688e. Yhtiökokous päätti myös lämmöntalteenoton/poistoilmalämpöpumppujärjestelmän suunnittelusta sekä valtuuksista hallitukselle teettää tarkempia selvityksiä maalämmön asettamisen mahdollisuuksista ja kustannuksista. Urakan kustannusarviot toteutuessaan 34e/m2-114e/m2, tähän huoneistoon arviolta 1 904e-6 338e.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Helsinki Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!