Nuottakuja 21, Parainen, Parainen

Velaton myyntihinta 370 000 € Myyntihinta: 370 000 €
Käyttöönottovuosi 1985
Pinta-ala
509 m2
4x3h + k, 2x2h + k, 1x4h + k

Myynnissä kaksi rivitaloa Paraisten Kyrkängissä, aurinkoisella ja korkealla kalliolla, upeiden merimaisemien äärellä. Saaristotielle vain noin 500 metriä ja täältä on nopeat ja hyvät kulkuyhteydet niin Paraisten keskustan kuin Turunkin suuntaan, liikkuu sitten omalla autolla, pyörällä tai julkisilla. Meren rantaan on vain noin 250 metriä. Lähes kaikista rivitalojen asunnoista on merinäkymä. Rakennukset ovat toimineet lähellä sijaitsevan kalakoulun opettajien asuntoina ja myöhemmin suosittuina vuokra-asuntoina. Asunnot sopivat sijaintinsa puolesta myös erinomaisesti vapaa-ajan käyttöön, mutta yksitasoisista vuokrattavista perheasunnoistakin on myös kysyntää Paraisilla. Rakennukset sijaitsevat rauhallisella paikalla päättyvän tien päässä.

J-talossa, Nuottakuja 21, on neljä huoneistoa, joissa on olohuone, 2 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, wc ja vaatehuone, kunkin asunnon pinta-ala on 75 m2.

K-talossa, Nuottakuja 23, on kolme huoneistoa, saunaosasto ja varastotiloja. Kahdessa huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone + wc. Yhdessä huoneistossa olohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, wc ja vaatehuone. Kaksioiden pinta-ala on 59 m2 ja suuremman asunnon 91 m2.

Myytävä maapohjapinta-alan osuus on noin 8500 m2. Tontilla on seitsemän autopaikkaa ja lisäksi kaksi talousrakennusta, pinta-ala noin 40 k-m2.

Myynti ja lisätiedot: Anne Backman, puh. 040-595 3770, anne.backman@op.fi

Två radhus till salu i Pargas Kyrkäng, på en solig och hög berg, med slående havsutsikt. Till Skärgårdsvägen endast ca 500 meter och snabba och bra trafikförbindelse både till Pargas centrum och mot Åbo, rör du dig med bil, cykel eller kollektivtrafik. Till havsstranden endast ca 250 meter. Havsutsikt från nästan alla bostäder. Byggnaderna har fungerat som lärarnas bostäder för näraliggande fiskeskolan och senare som populära hyresbostäder. Bostäderna passar för lägets skull bra som fritidsbostäder, men det finns efterfråga för familjebostäder i ett plan i Pargas. Byggnaderna ligger på ett lugnt ställe i slutet av en återvändsgränd.

I J-huset, Notgränden 21, finns fyra bostäder med vardagsrum, 2 sovrum, kök, badrum, wc och garderob, varje bostad är 75 m2.

I K-huset, Notgränden 23, finns tre bostäder, bastuavdelning och förrådsutrymmen. I två bostäder finns vardagsrum, sovrum, kök, badrum +wc. En bostad har vardagsrum, 3 sovrum, kök, badrum, wc och garderob. De mindre bostäder är 59 m2 och den större bostad är 91 m2.

Tomten kommer att bli ca 8500 m2. Det finns sju bilplatser och två ekonomibyggnader, ca 40 k-m2, på tomten.

Försäljning och tilläggsinformation: Anne Backman, puh. 040-595 3770, anne.backman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  503170
  Kohdetyyppi
  Rivitalo
  Osoite
  Nuottakuja 21, 21610 KIRJALA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  20
  Huoneet
  4x3h + k, 2x2h + k, 1x4h + k
  Asuinpinta-ala
  509 m2
  3h+k:75m2, 2h+k:59 m2, 4h+k:91m2
  Kokonaispinta-ala
  509 m2
  Käyttöönottovuosi
  1985
  Sauna
  Ei
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  370 000,00 €

  Sähkö-, lämpö- ja vesijohtoverkot on kytketty läheiseen koulurakennukseen. Myynnin jälkeen rakennukset eriytetään koulun sähkö- ja lämpöverkosta. Ostaja vastaa vesi-viemäri osuudestaan koulun runkolinjaan asti. Kohteessa ei ole lämmönjakohuonetta. Ostajan tulee varautua näistä aiheutuviin liittymismaksuihin ja rakentamiskustannuksiin.

  Varustus

  Keittiö

  Kaikki asunnot on varustettu perustason kodinkoneilla, joita on uusittu tarpeen mukaan.

  Pesutilat

  K-talossa on yhteinen saunatila.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Julkisivu tiili.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Huopa
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Sähkö-, lämpö- ja vesijohtoverkot on kytketty läheiseen koulurakennukseen. Myynnin jälkeen rakennukset eriytetään koulun sähkö- ja lämpöverkosta. Ostaja vastaa vesi-viemäri osuudestaan koulun runkolinjaan asti. Kohteessa ei ole lämmönjakohuonetta. Ostajan tulee varautua näistä aiheutuviin liittymis-maksuihin ja rakentamiskustannuksiin.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen poisto
  Energialuokka
  E 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  8 500 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, Rakennuslupa . Paraisten kaupunki

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Sähkö-, lämpö- ja vesijohtoverkot on kytketty läheiseen koulurakennukseen. Myynnin jälkeen rakennukset eriytetään koulun sähkö- ja lämpöverkosta. Ostaja vastaa vesi-viemäri osuudestaan koulun runkolinjaan asti. Kohteessa ei ole lämmönjakohuonetta. Ostajan tulee varautua näistä aiheutuviin liittymis-maksuihin ja rakentamiskustannuksiin.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Paraisten keskusta n.4 km. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki 650 m

  Lisätiedot

  Kohde on 4.7.2002 vahvistetussa yleiskaavassa osoitettu käyttötarkoitusmerkinnällä PY-1, käyttötarkoitukseltaan julkisten palvelujen ja hallinnon alueeksi. Rakennusoikeutta ei ole vahvistettu. Mahdollinen uusi käyttötarkoitus voidaan vahvistaa poikkeamispäätöksen tai kaavamuutoksen avulla. Paraisten kaupungin alustavan näkemyksen mukaan alueen käyttö esimerkiksi omakotirakentamiseen vaatii alueen asemakaavoittamista. Paraisten rakennusjärjestyksen mukaan ”Uuden rakennuspaikan pinta-alan tulee olla vähin- tään 5 000 m². Rakennuspaikan tulee olla ajateltuun rakentamiseen sopiva maastoltaan sekä sijainniltaan. ”Ennakkolausunnon perusteella Paraisten kaupunki on avoin ja joustava, uskottavalle ja kohtuulliselle käyttötarkoituksen muutokselle.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Parainen OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Rantatie 20, PARAINEN

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!