Kuhankeittäjäntie 26 E, Tapaninvainio, Helsinki

Velaton myyntihinta 294 000 € Myyntihinta: 294 000 €
Käyttöönottovuosi 1987
Pinta-ala
84,5 m2
4h + k + s + parv.

Valossa kylpevä kolmen makuuhuoneen huoneisto, Tapaninvainion viihtyisällä asuinalueella omalla tontilla sijaitsevasta taloyhtiöstä. Tähän kotiin ihastut.

Tämä asunto on täysin uniikki! Vaikuttava sisääntulo huoneistoon tapahtuu talon toisesta kerroksesta, eteistilasta johdattavat portaat itse kolmannen kerroksen asuntoon, portaikossa on aamuaurinkoon avautuva lasierkkeri.

Ylimmän kerroksen huoneistossa on ullakkoasunnon tunnelmaa vinoine kattoineen ja ullakkoikkunoineen. Portaikko avautuu avaraan olohuone-ruokailutilaan, korkea katto tuo tilaan ilmavuutta ja avaruutta. Länteen avutuvat, lähes lattian tasosta alkavat ikkunat suorastaan hukuttavat huoneen valoon. Tila jatkuu asunnon toiselle aurinkoiselle parvekkeelle.

Kodissa on kaksi reilun kokoista makuuhuonetta sekä kolmas työhuoneeksikin sopiva. Tämän huoneen katolla on tilava parvi. Luksusta arkeen antaa päämakuuhuoneen yhteydessä oleva oma parveke ja erillinen wc-tila.

Kylpyhuone ja saunaosasto hohkavat uutuuttaan, ne on remontoitu helmikuussa tyylikkääksi, vaativammankin ostajan tarpeita tyydyttäväksi kokonaisuudeksi. Tähän huoneistoon kohdistuva n. 12 900e yhtiölainan osuus kylpyhuonesaneerauksesta tullaan jyvittämään urakan valmistuttua. Lisäksi on odotettavissa n. 5730e lainaosuus lämpö- ja käyttövesiputkien saneerauksesta.

Yhteisöllisessä taloyhtiössä on pihalla turvallinen leikkipaikka, grillauspaikka sekä yhteiset viljelylaatikot asukkaiden käytössä.

Taloyhtiössä on käynnissä pihamaan painumisen aiheuttamien vaurioiden kunnostustyön korjaussuunnittelu.

Lapsiperheiden suosima Tapaninvainion asuinalueella on hyvät liikenneyhteydet koko pääkaupunkiseudulle ja erinomaiset palvelut sijaitsevat lähellä. Vehreä Vantaanjoen suisto tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet, rantapuistot ja uimarannat.

Voit tutustua tähän viehättävään kotiin kätevän 3D-esittelyn avulla alla olevan linkin kautta.

Turvallisessa asuntoesittelyssä minulla on mukana käsidesiä ja suojahanskoja, toivoisin, että kävijöillä olisi omat kasvomaskit. Tarvittaessa minulta saa kasvomaskeja. Pidetään turvaväliä. Kiitos

Tiedustelut ja myynti: Anita Manner LKV, KiAT, Sisustaja p. 040 645 2750 tai anita.manner@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  503033
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Kuhankeittäjäntie 26 E, 00780 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4h + k + s + parv.
  Asuinpinta-ala
  84,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  84,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  1987
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  2-3/3
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  Kaksi lännensuuntaista aurinkoista parveketta, toisessa on markiisi.
  Ikkunat ja näköalat
  Avarat näkymät piha-alueille länteen ja etelään. Eteisen portaikossa lasierkkeri idän suuntaan.
  Vapautuminen
  1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  294 000,00 €
  Neliöhinta
  3 479,29 €
  Hoitovastike
  405,60 €/kk
  Yhtiövastike yht
  405,60 €/kk
  Vesimaksu
  13,00 €/hlö/kk

  Tässä huoneistossa jo valmistuneen kylpyhuonesaneerauksen pääomavastikelaina arviolta 12 900€, jyvitetään urakan valmistuttua 2021 kevään/alkukesän aikana. Hallitukselle annettu valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiön varusteisiin kuuluu jää- ja pakastekaappi, keraaminen lattialiesi, liesikupu (käynnissä taloyhtiön määrääminä aikoina), astianpesukone ja kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Juuri valmistuneen ( 2/2021) kylpyhuoneen ja saunan varusteisiin kuuluu sähkökiuas, suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi sekä pesukoneliitäntä. Erillisen wc-tilan varusteisiin kuuluu peili ja allaskaappi. Tiloissa kiinteä valaistus. Kylpyhuoneessa sähköinen mukavuuslattialämmitys.

  Materiaalit

  Keittiö: Laminaattilattia, seinät tapetti. Olohuone: Laminaattilattia, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 1: Lamilaattilattia, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, seinät tapetti. Makuuhuone 3: Laminaattilattia, seinät tapetti. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Wc: Muovimatto, seinät tapetti.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kuhankeittäjänpuisto
  Isännöitsijä
  Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Jutta Välimaa, p. 0207 488 366.
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  54
  Taloyhtiössä on
  Kuivaushuone, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen poistoilmanvaihto.
  Energialuokka
  E 2007
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  ET-luku 228

  Tehdyt korjaukset

  Mm.2020 Märkätilojen saneeraus, urakka valmistuu keväällä 2021. 2019-2020 Märkätilasaneerauksen hankesuunnittelu. Pihamaan painaumien korjauksen hankesuunnittelu. 2019 Viemäriputkien, sadevesiputkien ja salaojaputkien huuhtelu ja kuvaus. Korvausilmaventtiilien suodatinten vaihto. Tontin raja-aidan osittainen kunnostus:luoteispääty, runko painekyllästettyä, pintalaudoitus uusittu. 2018 Katon korjaukset PTS:n mukaan. 2017 Vesikaton kuntotarkastus ja PTS. 2016 Asuinrakennusten elementtisaumojen uusiminen. 2015 Pihasuunnitelma ja suunnitelman mukaiset kunnostukset: sisääntulojen laatoituksen uusimine, puiden kaato ja puiden istutus. 2015 Lukoston uusiminen. 2014 Märkätilasaneeraukset osassa huoneistoissa. 2013 B-, C-, ja J-portaiden sisäpihanpuoleisten sisäänkäyntien edustojen kunnostus. 2013 Salaojien huuhtelu. Varastorakennusten sokkelien korjaus, asuinrakennusten sokkelien paikkakorjaus. 2012 Märkätilasaneeraukset osassa huoneistoissa. Piha-aitojen, huoltorakennusten ja jätekatoksen maalaus sekä lahovaurioiden ja rikkoituneiden lautojen ja rimojen uusiminen. A- ja K-portaiden sisäpihanpuoleisten sisäänkäyntien edustojen kunnostus. 2011 Sekoittajat, wc:t, tarkistus. Lämmönsäätö, virtausten ja lämpötilojen säätö. 2010 Ilmanvaihdon puhdistus, huolto/korjaus ja säätö. Lämmönjakokeskuksen uusiminen, kaukolämpölaitteiden uusiminen, lämpöjohtoverkoston venttiilien asennus sekä perussäädöt. Uusittiin patteriventtiilit, termostaatit, käsipyörät ja korkit, linjasäätöventtiilit, tyhjennysventtiilit, kaukolämpökeskus. Ilmanvaihtolaitos, puhdistu, huolto/korjaus ja säätö. 2008 Asuntojen väliset puuaidat kunnostettu. 2008 Jullkisivujen kunnostus ja maalaus, terassiparvekkeiden kunnostus ( parvekelattioiden pinnoitus, uudet kaiteet ja parvekeikkunoiden ja ovien uusiminen). Pellitysten korjaukset: syöksytorvien jatkaminen, kadunpuolen sokkelin ja seinän liittymiin tippalistat, kahteen päätyyn uritetut tippalistat ja näiden päätyjen pesu, erkkerien, 10kpl, veden ohjaus alla olevalle vesikatolle syöksytorvein, tukimuurien päällyspellitys, sisäspihan puolen sisäänkäyntien lippojen veden ohjauksen parantaminen, parvekkeiden vesikourujen taustapeltien asennus ja vedenohjaus kouruun. 2005 Ulkoportaiden laatoituksen kunnostustyö. 2003 Vesikattojen pellitysten maalaus.. Asunnon remontit: Keittiö remontoitu ed. osakkaan toimesta.

  Suunnitellut korjaukset

  2021 Lämpö- ja käyttövesiputkien uusiminen. Kustannusarvio tähän huoneistoon 5 739e, rahoitusvastikearvio 48,54e/kk. Suunnitellut korjaukset, nämä suunnitteilla, arvioitu aloitus: 2020-2021 Pihamaan painaumien ja niiden aiheuttamien vaurioiden kunnostus. Korjauskustannuksiksi on hankesuunnitelmassa arvioitu 800.000-950.000e. Lopullisiin kustannuksiin vaikuttaa, jätetäänkö korjauksista osa pitemmälle tulevaisuuteen vai korjataanko mahdollisimman paljon kerralla. Autopaikkojen sähkökaapeleiden uusiminen. Pihan asfaltoitujen osien uudelleen päällystys. 2020-2022 Sähkö-ja tietojärjestelmien uusiminen. Ikkunoiden uusiminen, ovien uusiminen tai kunnostus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  7 970 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsinkgin kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: S-market Malmi n. 350m. Malmin ja Tammisto monipuoliset palvelut lähellä. Malmitalo Malmilla vajaa parin kilometrin päässä tarjoaa kulttuuripalveluja monipuolisesti ja siellä on myös kirjasto. Vuosittain talossa on yli 400 kulttuuritilaisuutta. Malmin terveysasema n. 700m. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella useita, myös vuoropäiväkoti ja kansainvälinen päiväkoti. Loistavat mahdollisuudet vapaa-ajanviettoon ja harrastamiseen. Lähellä virtaava Vantaanjoki tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja pyöräilyreitit, joita pitkin pääsee mm.Tuomarinkylän kartanon maille, Haltialan tilalle ja Vanhankaupungin koskelle. Joen varrella on myös useita uimarantoja ja rantapuistoja. Tapanilan Erä tarjoaa lukemattoman määrän mahdollisuuksia harrastaa eri liikuntalajeja. Malmilla on uimahalli sekä palloiluhalli. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet mm. bussit Vuosaareen, Myyrmäkeen, Kontulaan, Paloheinään, Siltamäkeen, Itäkeskukseen, Tapaninkylään, Rautatieasemalle, Aviapolikseen ja Helsinki-Vantaa lentoasemalle. Malmin rautatieasemalla n. 1 km päässä pysähtyvät junat K, N ja T, sekä kehäradan junat I ja P. I junalla myös nopea yhteys Helsinki-Vantaa lentoasemalle. Omalla autolla liikkuvalle hyvät yhteydet kehäteille, Lahden ja Tuusulanväylälle.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Helsinki Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!