Vihurinkatu 17 A, Härmälänranta, Tampere

Velaton myyntihinta 296 000 € Myyntihinta: 296 000 €
Käyttöönottovuosi 2011
Pinta-ala
60 m2
2h + k + et + kph + s + lasitettu parveke

Haaveissa koti Pyhäjärven rantamaisemista?

Ihanan valoisa ja avara kaksiokoti vapautunut uusille asukkailleen. Kotimaisemissa huikeat Pyhäjärvinäkymät pitkälle horisonttiin ja lähipuistoon. Ikkunoista saat ihastella jatkuvasti vaihtuvaa maisemataulua eri vuodenaikojen mukaan. Härmälänranta on suosittu ja moderni asuinalue lähellä kaupungin keskustaa. Hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut lisäävät asumismukavuutta. Yksi parhaista asioista on lähellä oleva luonto. Kotiovelta pääset suoraan lenkki- ja virkistyspoluille luonnonhelmaan.

4/6 kerroksen kodissa ihanan iso olohuone yhdessä tyylikkään keittiön kanssa luo avaran kokonaisuuden kotoisaan oleskeluun. Yksi tämän kodin helmistä on suojainen ja viihtyisä lasitettu parveke järvi- ja puistonäkymin. Isolla lasitetulla parvekkeella kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn asti. Kaupunkikesämökkifiilis parvekkeella kesäpäivää istuessa...

Reilunkokoisessa makuuhuoneessa on mainiosti säilytystilaa isossa peililiukuovikaapistossa ja tilaa myös etätyöskentelyyn työpöydälle. Luksusta on kotisaunan leppoisat löylyt ja tyylikäs kylpyhuone. Asumismukavuutta lisäävät reilut säilytystilat. Huoneiston säilytystilojen lisäksi on erillinen varastohuone yhtiön tiloissa. 6,5 m2 erillisessä ikkunallisessa varastotilassa on kaapistojen lisäksi reilusti tilaa myös muulle säilytykselle. Mahdollisuus ostaa tai vuokrata autohallipaikka. Helppo kulku autohallipaikkaan suoraan hissillä. Autohallipaikka myydään erillisenä osakkeena 22900 euroa.

As Oy Tampereen Härmälänrannan Humu on rantarivin parhaalla paikalla oleva yhtiö. Tämän huoneiston tonttiosuus on lunastettu!

Tervetuloa ihastumaan kodikkaaseen kaksiokotiin ja sen ainutlaatuisiin kotimaisemiin. Soita ja sovitaan esittely! Lisätiedot Koivusen Heidiltä 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  501951
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Vihurinkatu 17 A, 33900 TAMPERE
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h + k + et + kph + s + lasitettu parveke
  Asuinpinta-ala
  60 m2
  Kokonaispinta-ala
  60 m2
  Käyttöönottovuosi
  2011
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  4/6
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Ihanan iso ja suojainen lasitettu parveke on yksi tämän kodin helmistä. Lasitetulta parvekkeelta koilisnäkymät Pyhäjärvelle ja lähipuistoon (kaakkoon).
  Ikkunat ja näköalat
  Olohuoneesta ja keittiöstä Pyhäjärvinäkymät (koilinen) ja lähipuistonäkymät (kaakko). Makuuhuoneesta ja olohuoneen pienestä ikkunasta näkymät yhtiön sisääntulopihalle (lounas).
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  296 000,00 €
  Neliöhinta
  4 933,33 €
  Hoitovastike
  204,00 €/kk
  Yhtiövastike yht
  204,00 €/kk
  Vesimaksu
  18,50 €/hlö/kk

  Hoitovastike on neliöperusteinen. (Jos huoneistoon kohdistuisi rahoitusvastiketta, olisi se osakeperusteinen). Huoneistokohtaiset vesimittarit, tasaus vuosittain (30.11). Nettiyhteys (perusnopeus) sisältyy hoitovastikkeeseen.

  Varustus

  Keittiö

  Avaran valoisa keittiö on kodin sydän. Keittiössä on kaksi jääkaappipakastin yhdistelmää, erillisuuni keraamisella liesitasolla, liesituuletin (kytketty poistoilmanvaihtoon, pystyy säätämään asunnon ilmanvaihtoa) ja astianpesukone. Keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa. Työtasot laadukkaat kivitasot.

  Pesutilat

  Tyylikkäässä saunassa on kuituvalot ja pylväskiuas (sähkökiuas). Kiuas lämpiää erillisellä ohjauspaneelilla. Tilavassa kylpyhuoneessa on sadesuihku ja kääntyvä lasisuihkuseinä, reilunkokoinen allaskaapisto ja pesutornivaraus. Kylpyhuoneessa on vesikiertoinen lattialämmitys (sisältyy huoneiston lämmitykseen).

  Säilytystilat

  Tilava varasto yhtiön tiloissa, peililiukuovikaapistot

  Materiaalit

  Keittiö: lattia tammiparkettia ja seinät maalattu (välitila lasia). Olohuone, makuuhuone ja eteinen: lattia tammiparkettia ja seinät maalattu. Sauna: laattalattia ja seinät paneloitu. Kylpyhuone: kokonaan laatoitettu.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As. Oy Tampereen Härmälänrannan Humu
  Isännöitsijä
  Isännöinti Ilkka Saarinen Oy
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  28
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 28 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kuivaushuone, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kurasyöppö/pesuallas yhtiön sisääntuloaulassa, irtaimistovarastot

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Muu
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen tulo/poisto, LTO
  Energialuokka
  C 2013
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 112 kWhE/m²vuosi

  Tehdyt korjaukset

  2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö, laitteiden huolto. Lämmityksen säätö- ja tasapainotustyö.. Asunnon remontit: ei ole tehty

  Suunnitellut korjaukset

  Yhtiökokouksessa 23.9.2020 päätettiin toteuttaa pihan vihertöitä ja valtuuttaa hallitus valitsemaan urakoitsija töille, teettää työt ja rahoittaa ne talousarviovaroin. (Isännöitsijältä saadun tiedon mukaan näitä ei ole vielä toteutettu). Suunnitelmista erillinen liite asiakirjoissa. Päätettiin myös myöntää hallitukselle valtuuden kerätä tai olla keräämättä yhden ylimääräisen hoitovastikkeen talousarviokauden aikana, taloustilanteen mukaan.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Kunnossapitotarveselvityksen tulevia korjauksia: (Kunnossapitotarveselvitys 23.3.2021, hallituksen esitys tulevalle yhtiökokoukselle) 2021: Peruskuntoarvion laatiminen. Huoneistojen märkätilojen kuntokartoitus, peruskuntoarvioraportin mukaisesti, tarvittaessa. Asuntojen IV-kojeiden Oraksen irtoanturitermostaattien uusinta. 2022: Sähköverkkoon kytkettyjen palovaroittimien patteri/ akku/ koko varoitinlaite tulisi vaihtaa määrävälein (10 v). (Kustannusrviot Kunnossapitotarveselvityksessä) Toistuvat huollot: Vesikaton huoltokäynti 1 krt/vuosi. Kiinteistöautomaatiolaitteiden tarkastus- ja huoltokäynti. Sadevesikaivojen hiekkapesien tyhjennys 1 krt / vuosi.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 695 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Apteekkien Eläkekassa
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 7.7.2060
  Kaavoitus
  Asemakaava. Frenckellin palvelupiste 03 56564400

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Hyvät lähipalvelut. Lähikauppana Sale. Partolan ostoskeskuksen monipuoliset ostospalvelut lähellä. Tampereen kaupungin keskustaan reilun kymmenen minuutin ajomatka. Koulut: Härmälän koulu. Päiväkoti: Härmälän päiväkoti. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet. Helppo ja nopea yhteys ohitus- ja moottoritielle. Lähipysäkki Nuolialantien varressa. Hyvät polkupyöräreitit lähiympäristössä.

  Lisätiedot

  Huoneiston A 20 osalta tonttiosuus on lunastettu. Osakkeenomistajalla on kerran vuodessa (marraskuun viimeinen päivä) mahdollisuus maksaa huoneistokohtainan osuus tontin lunastushinnasta As. Oy:lle, jonka tulee tämän jälkeen hankkia vastaava murto-osa tontista. Lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin ja tarkistetaan vuosittain. Lunastushetken lunastushinnat määräytyvät tarkistusajankohtana tiedossa olevan viimeksi julkaistun pisteluvun mukaan perusindeksin ollessa kesäkuun 2008 pisteluku. Lunastushintaan lisätään lunastuksesta aiheutuvat varainsiirtoveroseuraamus sekä muut lunastuksesta aiheutuvat kustannukset. Huoneistokohtaisen lunastushinnan suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Autopaikat korttelin yhteisessä autohallissa (osakkeina). Yhtiöllä vuokrasopimus pysäköintiyhtiön kanssa. Pysäköintihallissa on varaus sähköauton lautauspisteelle. Mahdollisuus ostaa tai vuokrata huoneiston myyjältä autohallipaikka AHP 20 Vihurin Pysäköinnistä erillisellä osakekirjalla. Autohallipaikan ostajalle erillinen myyntiesite ja yhtiön asiakirjat autohallipaikasta. Pyydä liitteet välittäjältä. Jos ostaja haluaa vuokrata autohallipaikan myyjältä, vuokra 70 euroa/kuukaudessa. Yhtiö on osallisena "piippusopimuksessa" (3.1.2008), jossa on sovittu korttelissa 928 sijaitsevan suojellun piipun kustannusten jaosta. Yhtiön tiloissa oleva erillisessä varastohuoneessa reilunkokoinen liukuovikaapisto säilytykseen. Varastohuoneessa loistavasti säilytystilaa harrastusvälineille ja monipuoliseen säilytykseen. Valoisa ikkunallinen varastohuone. Makuuhuoneessa toimiva ja käytännöllinen mittatilaustyönä tehty peililiukuovikaapisto. Kaapistossa alasvedettävät vaaterekit, Elfakoreja ja kustomoidut laatikostot.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 6 A, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!