Tornihaukantie 4 as 21, Karakallio, Espoo

Velaton myyntihinta 237 000 € Myyntihinta: 228 750 €
Käyttöönottovuosi 1969
Pinta-ala
115 m2
5h, k, s, 2xkph, lämmin varasto

Tervetuloa Karakallioon Tornihaukantielle!

Tässä kodissa riittää tilaa ja valoa isommallekin perheelle. Sisääntultaessa avautuu reilun kokoinen aulatila, josta johtaa ihastuttavan 60-lukua henkivät kierreportaat yläkertaan. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja saunaosasto. Kylpyhuoneen takana on ns. taloustila, jota voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin oman tarpeen mukaan.

Yläkerrassa on todella iso ja aurinkoinen olohuone. Puustellin keittiö on asennettu maaliskuussa 2021 ja on täysin käyttämätön kodinkoneineen. Keittiön vieressä on olohuoneeseen avautuvat reilu ruokailutila, jossa tilaa isollekin ruokailuryhmälle.

Yläkerrassa myös kaksi makuuhuonetta sekä suihkullinen kylpyhuone, jossa paikka myös pesutornille. Molemmat kylpyhuoneet sekä wc ovat täydellisesti saneerattu taloyhtiön LVIS-remontin yhteydessä. Tilat ovat tyylikkään harmoniset ja suihkuihin on asennettu lisävarusteena lasiset taittuvat suihkuseinät.

Huoneistoon kuuluu lisäksi iso, lämmin varastotila sekä pihalla sijaiteva kevytrakenteinen pyörävaja. Piha on täysin aidattu ja suojaisa. Aurinko paistaa pihalle lämpimästi koko päivän ja sisäänkäynnin edessä on suojaisaa tilaa vaikkapa terassiryhmälle.

Huoneistoon tulee kohdistumaan loppukesän 2021 aikana noin 120.000 euron lisäkustannus jo valmistuneesta LVIS-saneerauksesta sekä ikkunoiden, ovien ja lukituksen uusimisesta johtuen.

Tämä koti ja yhtiö on käynyt läpi mittavat uudistukset ja seuraaville vuosille ei ole odotettavissa isoja remontteja. Taloyhtiön pihalla on erillinen yhtiön saunarakennus, leikkipaikat lapsille.

Karakalliossa on palvelut lähellä, päiväkodit, koulut sekä ruokakaupat. Asukaspuistossa on mahdollisuus erilaisiin peleihin, leikkeihin ja ulkoiluun. Myös Leppävaaran kattavat palvelut ovat lähietäisyydellä.

Tähän kotiin pääset tutustumaan varaamalla oman esittelyaikasi. Nina Törmälä 050-576 5588, nina.tormala@op.fi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  500787
  Kohdetyyppi
  Rivitalo
  Osoite
  Tornihaukantie 4 as 21, 02620 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  5h, k, s, 2xkph, lämmin varasto
  Asuinpinta-ala
  115 m2
  Kokonaispinta-ala
  134 m2
  Käyttöönottovuosi
  1969
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  1-2/2
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  Ei
  Ikkunat ja näköalat
  Olohuone ja terassi länsisuuntaiset, makuuhuoneiden näkymät takana olevaan metsiköön ja aamuaurinkoon.
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  228 750,02 €
  Velaton hinta
  237 000,00 €
  Lainaosuus
  8 249,98 €
  Neliöhinta
  2 060,87 €
  Hoitovastike
  625,00 €/kk
  Rahoitusvastike
  48,13 €/kk
  Yhtiövastike yht
  673,13 €/kk

  Taloussähkön osuus ollut keskimäärin 40€/kk. Vesimaksu ja lämmityskulut sisältyvät vastikeeseen. LVIS-saneerauksen yhteydessä huoneistoihin on asennettu asuntokohtaiset vesimittarit. Yhtiökokouksessa päätetään vesimaksujen uudesta maksuperiaatteesta. Autopaikka (lämmin) 6,00€/kk, autopaikka (kylmä) 3,40€/kk, autopaikka (sisätilalämmitin) 8,50€/kk. Yhtiön hallitukselle on myönnetty valtuutus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, mikäli yhtiön taloudellinen asema tätä edellyttää. Ikkuna-, ovi- ja lukitushankkeesta aiheutuvat kustannukset tulevat olemaan enintään 265 000 euroa, tullaan jyvittämään huoneistokohtaisesti kesällä 2021. Nyt myytävän huoneiston osalta kustannus em. hankkeesta tulee olemaan noin 8272,98 euroa. LVIS-hankkeen enimmäiskustannus tulee olemaan noin 3 600 000 euroa, joka tullaan jyvittämään huoneistokohtaisesti syksyllä 2021. Huoneiston 21 osalta kustannus tulee olemaan noin 112 387,61 euroa. Huoneistoon 21 kohdistuvat lainaosuudet tulemaan siis olemaan yhteensä noin 120 660,59 euroa. Summat voivat vielä muuttua, kun hankkeet on saatettu loppuun ja tiedetään todelliset, toteutuneet kustannukset. Tarkemmat tiedot näistä hankkeista ja kustannuksista luettavissa isännöitsijäntodistuksesta.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin, keraaminen lattialiesi, liesituuletin hormiin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Puustellin uusi keittiö asennettu helmikuussa 2021 ja on täysin käyttämätön.

  Pesutilat

  Ylä- ja alakerrassa kylpyhuoneet, joissa suihkutilat ovat varustettu taittuvilla suihkuseinillä. Alakerrassa on erillinen wc, jossa peili- ja allaskaapisto. Yläkerran kylpyhuoneessa peili- ja allaskaappi, rättipatteri ja sieltä löytyy myös erillinen paikka pesutornille. Alakerran taloustilassa on valtavasti säilytystilaa. Sähköinen lattianlämmitys löytyy molemmista kylpyhuoneista sekä wc:stä. Kodin kaikki kosteat tilat sekä wc ovat täydellisesti saneerattu 2/2021.

  Säilytystilat

  2xvaatehuone, lämmin varasto

  Materiaalit

  Keittiössä laminaatti. Olohuoneessa parkettilattia. Makuuhuoneissa alkuperäiset muovimatot. Kodinhoitotilassa muovimatto. Kylpyhuoneissa ja wc:ssä seinät ja lattiat laatoitettu. Eteisessä muovimatto.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As. Oy Tornihaukantie 4
  Isännöitsijä
  Karakallion huolto, Ari Partanen
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  36
  Taloyhtiössä on
  Sauna, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Siporex.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Katto uusittu 2015.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Ylimääräisessä yhtiökokoksessa 6.8.2020 päätettiin korvata kaukolämpö maalämpöjärjestelmällä. Lisätietoja isännöitsijäntodistuksesta.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  painovoimainen
  Energialuokka
  F 2007

  Tehdyt korjaukset

  Vuosien 2015-2019 aikana tehdyt taloyhtiön kunnossapito- ja muutostyöt: 2015 Kiinteistön kattokunnostushankkeen urakointivaihe, asfaltoitujen kulku- ja pysäköintialueiden päällystetyöt, 2016/2017 Asuinhuoneistoja 17-28 palvelevan rakennuksen ulkopuolisen jätevesiviemärin uusiminen, 2017 Viimeistelytöitä keväällä, yksittäisiä piha-alueen puunkaatoja, kiinteistön putkiremontin hankesuunnitelman laadinta, 2018 Kiinteistön pelastussuunnitelman laadinta ja eri turvavälineistöjen hankinnat, 2018-2019 Kiinteistön putkiremontin suunnitteluvaihe, 2019 Kiinteistön jätekatoksen yhteyteen jäteaitausten rakentamiset, Tornihaukantien puoleisen pysäköintialueen mäntyrivistön kaatotyöt. Vuosien 1983-2014 aikana tehdyt kunnossapito- ja muutostyöt on kirjattu yhtiön kunnossapitotarveselvitykseen, joka on saatavissa välittäjältä.. Asunnon remontit: Putkiremontin yhteydessä keittiön uusinta (Puustelli), liesituuletin ja keittiön lattiamateriaalin uusinta.

  Suunnitellut korjaukset

  2020 Kiinteistön ikkunoiden uusintahankkeen sekä lukitushankkeen toteutusvaihe 2020-2021 Kiinteistön putkiremontin toteutusvaihe 2020-2021, josta 2-vuotta eteenpäin putkiremontin takuuvaihe. Putkiremontin toteutusvaiheen jälkeen mahdollisesti kaukolämpöjärjestelmän korvaaminen maalämpöjärjestelmällä. 2020 Kiinteistön energiataloudellisuusselvitykset 2020-2024 Tarkastelujakson aikana leikkialueiden kunnostukset. Kiinteistön eri aitojen uusinnat, kunnostukset ja maalaukset. 2-kerroksisten talojen sisääntulosyvennysten seinäpintojen korjaukset tarkastelujakson aikana sekä mahdollisesti sokkeli- ja peltiverhousmaalaustöitä.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  YLIMÄÄRAINEN YHTIÖKOKOUS 06.08.2020 Ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätettiin korvata Asunto Oy Tornihaukantie 4:n olemassa oleva lämmitystapa kaukolämpö ST1:n tai muun maalämpötoimijan maalämpöjärjestelmällä siten, että hankkeen urakointivaiheen kustannusten kattamiseksi myönnetään yhtiön hallitukselle valtuutus nostaa pankkilainaa enintään 440.000,00 €. Tähän liittyen päätettiin valtuuden myöntämisestä yhtiön hallitukselle päättää em. lainan vakuus- ja erityispanttausjärjestelyistä. Lisäksi päätettiin valtuuden myöntämisestä hallitukselle päättää ko. hankkeen kertasuoritusten vastaanottamisesta ja pääomavastikkeen perinnän käynnistämisestä tarkennuksella, että mahdollisesti saatava avustus enintään 178.000,00 € huomioidaan vähentävästi maalämpöhankkeen kertaosuuksien laskennassa sekä pääomavastikkeen mitoituksessa. Lisätietoa isännöitsijäntodistuksesta.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  16 500 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Espoon kaupunki, asemakaavoitus

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Ruokakaupat: Karakallion Alepa noin 600m, Lidl noin 650m. R-Kioski noin 650m. R-Kioskin yhteydessä myös Postin palvelut. Koulut: Musiikkipainotteinen Karakallion yläaste noin 1km, Rastaalan ala-aste noin 700m, Karamalmens skola noin 1,2km. Päiväkoti: Alueella useampia päiväkoteja. Karakallion asukaspuistoon matkaa noin 700m. Asukaspuisto on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille ja sieltä löytyy mm. avoin päiväkoti sekä kerhoja lapsille. Karakalliosta löytyy myös urheilukenttä, jossa kesällä mahdollisuus pelata jalkapalloa ja talvella kentällä on jäädytetty luistelukenttä. Kentällä myös mahdollisuus lentopalloon, koripalloon ja sählyyn, myös pieni kuntorata löytyy. Lähellä Leppävaaran maauimala ja urheilupuisto. Liikenneyhteydet: Lähin pysäkki Karakalliontiellä noin 400m

  Lisätiedot

  Haukkapuiston takana olevan tontin kaavamuutos vireillä: Asemankaavamuutoksella tavoitellaan täydennysrakentamista asuinkerrostalokortteliin. Kaavahankkeen suunnittelu on käynnissä. Aluksi laaditaan osallistumis- ja arviointisuunnitelma eli OAS, joka sisältää kaavan valmisteluaineiston. Se tulee nähtäville arviolta keväällä 2021. Lisätietoja: https://www.espoo.fi/fi-I/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Leppavaara/Tornihaukantie_131509

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Helsinki Oy LKV

  Länsituuli 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!