Kaukolantie 17 A, Laajalahti, Espoo

Velaton myyntihinta 318 150 € Myyntihinta: 192 150 €
Käyttöönottovuosi 1952
Pinta-ala
63 m2
3h + k

KAUNIISTI KUNNOSTETTUJA UNIIKKEJA KOTEJA LAAJALAHDESSA!

Tämän taloyhtiön upeat ja ainutlaatuiset kodit tullaan kunnostamaan talotekniikkaa myöten syksyyn 2021 mennessä. Rakennuksen on suunnitellut aikansa merkittäviin arkitehteihin kuuluva Toivo Pelli. Hänen kädenjälkensä säilyy myös tuleville sukupolville.

Kumpaankin porrashuoneeseen sijoittuu vain neljä asuntoa, mikä takaa rauhallisen asuinympäristön. Syvät ikkunapenkit, lautalattiat ja kauniisti detaljoidut sisäovet luovat asuntoihin valoisaa ja nostalgisen arvokasta tunnelmaa. Asuntoihin toteutetaan laadukkaat Puustellin keittiöt ja jos toimit ripeästi, pääset vaikuttamaan keittiön värimaailmaan.

Jokaiselle asunnolle on varattu runsaasti säilytystilaa sekä vintillä että kellarikerroksessa. Yhteistilojen hulppeat sauna- ja kylpytilat tuovat ylellisyyttä asumiseen. Valmiin pientaloalueen keskelle sijoittuva pienkerrostalo on harvinaisuus, jossa yhdistyvät pientalo- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet. Piha-alue on kokonaisuudessaan vehreä keidas, joka on porrastettu katutasoa ylemmäs jyhkeällä luonnonkivimuurilla.

Lämmitysmuotona toimii energiataloudellisesti edullinen ja luontoystävällinen maalämpö.

Liikenneyhteydet omalla autolla sekä julkisilla ovat loistavat. Tulevan raidejokerin yhteys valmistuu vain 200 metrin päähän. Merellinen Laajalahti luo upeat puitteet liikkua ympäri vuoden. Lähistöllä sijaitsee mm. golfkenttiä, kauniit luontopolut, venesatama sekä ravirata. Kaikki tarvittavat päivittäispalvelut sekä koulut ja päiväkodit ovat turvallisen kävelymatkan päässä.

Jokaista asuntoa kohti on varattu sähköauton latauspisteellä varustettu autopaikka. Autopaikat myydään erillisillä osakesarjoilla myyntihintaan 6.000,00 euroa.

Varaa oma aikasi tutustua tähän erityiseen kohteeseen: Tytti Nikkanen 050 462 6595 ja Niina Penttinen 050 409 6466.

ps. Olemme mielellämme käytettävissä kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, Tavataan pian!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  500014
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Kaukolantie 17 A, 02140 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  3h + k
  Asuinpinta-ala
  63 m2
  Kts. yhtiöjärjestys
  Kokonaispinta-ala
  63 m2
  Käyttöönottovuosi
  1952
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  -
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  Parveke avautuu olohuoneesta etelään.
  Ikkunat ja näköalat
  Ikkunat ovat kaakkoon, pohjoiseen ja etelään, joista avautuvat idylliset näkymät sisäpihalle ja vehreälle etupihalle.

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  192 150,00 €
  Velaton hinta
  318 150,00 €
  Lainaosuus
  126 000,00 €
  Neliöhinta
  5 050,00 €
  Hoitovastike
  441,00 €/kk
  Yhtiövastike yht
  441,00 €/kk
  Vesimaksu
  16,00 €/hlö/kk

  Talossa on huoneistokohtaiset vesimittarit. Hoitovastike sisältää maapohjan vuokran (maapohjan vuokra tämän asunnon osalta on 212,84€). Saunamaksun lopullinen suuruus päätetään taloyhtiön päätöksen mukaan myöhemmin. Maksuerätaulukon mukaisen tulevan lainaosuuden/korjauskustannusten ylitysvaraus on 5%. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa enintään 2 kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiöt uusitaan kokonaisuudessaan. Puustelli-keittiön kiintokalusteet ovat kotimaisia vakiokalusteita. (Kts. talo- ja huoneistokohtaiset keittiökuvat). Keittiö varustetaan erillisellä liedellä ja uunilla. Astianpesukone ja jääkaappipakastin kuuluvat keittiön varustukseen. Keittiöt varustetaan aktiivihiililiesituulettimilla. Asunnoissa 2,4,6 ja 8 jääkaappipakastin upotetaan vanhaan kiintokomeroon. Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin Gram, erillisuuni Electrolux, induktioliesitaso Electrolux, liesituuletin, kalustepeitteinen astianpesukone Electrolux airdry 60 cm. Pesuallashana Oras Cubista bidesuihkulla.

  Pesutilat

  Kylpyhuoneen varusteet: Suihkusetti Oras Optima 7149 termostaattihanalla, Tammiholma tad 600 suihkuseinä kirkas, Tammiholma pvc -peilikaappi ja pv -50 allaskaappi, pesukoneliitäntä, wc- istuin Ido seven D, pesuallashana Oras Cubista bidesuihkulla, kiinteät valaisimet. Kaikki kylpyhuoneen kalusteet uusitaan. Ovi maalataan. Kylpyhuoneeseen asennetaan sähkötoiminen lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on paikka kapealle pyykinpesukoneelle.

  Säilytystilat

  Kellari, vintti

  Materiaalit

  Keittiön pintamateriaalit: Lattiaan asennetaan lautaparketti. Jalkalistat uusitaan. Ovien peitelistat maalataan. Ikkunoiden listat uusitaan ikkunoiden vaihdon yhteydessä. Seinät tasoitetaan ja maalataan. Kylpyhuoneen pintamateriaalit: Seinät ja lattiat vedeneristetään ja laatoitetaan. Lattialaatta Cello Pallas 10x10, seinälaatta Cello kide 25x40. Kattoon asennetaan tervaleppäpaneelit. Olohuoneen pintamateriaalit: Lattiaan asennetaan lautaparketti ja jalkalistat uusitaan. Seinät ja katto tasoitetaan ja maalataan, väliovet maalataan. Kiinteiden komerokalusteiden ovet maalataan. Komeroiden sisäosat säilytetään entisinä. Peitelistat maalataan väliovien ja kaappien osalta. Makuuhuoneiden pintamateriaalit: Lattioihin asennetaan lautaparketti. Jalkalistat uusitaan. Seinät ja katto tasoitetaan ja maalataan. Väliovet maalataan. Suuremman makuuhuoneen vaatekaapistot uusitaan. Kiinteiden komerokalusteiden ovet maalataan. Komeroiden sisäpuolet säilytetään entisinä. Peitelistat maalataan väliovien ja kaappien osalta. Ovenkahvat ja lukot väliovissa säilyvät ennallaan. Mikäli asunnoissa on myöhemmin asennettuja väliovia, ne korvataan vastaavilla uusilla ovilla.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As Oy Espoon Pukstaavi
  Isännöitsijä
  Kiinteistö-Tahkola Oy,Sami Vainionpää, sami.vainionpaa@kiinteistötahkola.fi
  Asuinhuoneistoja
  8
  Taloyhtiössä on
  Sauna, vinttikomerot, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Tiili. Talon runko on paikallaan muurattua tiiltä. Julkisivun päällysteenä on rappaus. Sokkeli: Liuskekivipintaisen sokkelin irronneet kivet liimataan kiinni ja saumataan. Ulkoseinä: Tiilimuuratut ulkoseinät. Ulkoseinän pintamateriaalina on rappaus. Ulkoseinän rappaus korjataan tarvittaessa paikkakorjauksena ja ulkoseinärappaus maalataan kokonaisuudessaan. Räystäänalusia ei maalata. Parvekkeet: Parvekkeet uusitaan kuntotutkimuksen pohjalta tehtävän korjaussuunnitelman mukaisesti.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Tiili. Vesikatto ja varusteet: Tiilikatto lumiesteet sekä rännit ja syöksyt on uusittu 2010- luvulla.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Huoneistoissa vesikiertoiset patterit. Kylpyhuoneet varustetaan sähkötoimisella lattialämmityksellä.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistossa on alkuperäinen, painovoimainen ilmanvaihto.
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta. Suojelukohde.

  Tehdyt korjaukset

  Suoritettavat korjaukset talotekniikan ja yleisten tilojen osalta: LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ: Rakennuksen lämmitysjärjestelmä uusitaan kokonaisuudessaan. Rakennuksen lämmöntuotto hoidetaan maalämmöllä. Lämmityksen runkolinjat uusitaan kokonaisuudessaan ja patterit uusitaan sekä varustetaan termostaateilla. Tontille rakennetaan 3 maalämpökaivoa. Huoneistojen kylpyhuoneet sekä yleisen saunaosaston suihku- ja saunatilat lämmitetään sähkötoimisella lattialämmityksellä. KÄYTTÖVEDET: Käyttövesiputket kalusteineen uusitaan kokonaisuudessaan päävesimittarilta eteenpäin.Kiinteistön päävesimittari asennettu 2019. Jokaiseen huoneistoon asennetaan erilliset vesimittarit kylmälle ja lämpimälle vedelle. VIEMÄRÖINTI: Jätevesiviemärit uusitaan kokonaisuudessaan sokkelin ulkopuolelle saakka suunnitelmien mukaisesti. Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. ILMANVAIHTO: Huoneistoissa säilyy alkuperäinen, painovoimainen ilmanvaihto. Sen toimintaa tehostetaan uusien ikkunoiden korvausilmaventtiileillä. Ilmanvaihtokanavat nuohotaan. LUKITUS: Alkuperäiset lukot säilytetään. OVIPUHELIMET: Huoneistot varustetaan ovipuhelimella. Rappukäytävän ovea ei varusteta etäaukaisumahdollisuudella. SÄHKÖ. ASUNNOT: Asuntojen sähköt uusitaan kokonaisuudessaan. Sähköt uusitaan vanhoja suojaputkien hyväksi käyttäen. Valaisinpisteet ja kytkimet säilyvät entisillä paikoilla. Kylpyhuoneet ja eteiset varustetaan kiinteillä valaisimilla. Kiinteistö liitetään Elisan valokuituverkkoon. Asuntoihin asennetaan Data- ja antennipistorasiat. Asunnot varustetaan sähköverkkoon kytketyillä palovaroittimilla. KELLARI: Sähköpääkeskukseen uusitaan päämittauskeskus. Kiinteistölle tehdään uusi liittymä, jonka yhteydessä uusitaan pääsyöttökaapeli. Sähköpääkeskuksen mittauskeskus säilytetään. Kellarin tilat varustetaan kiinteillä valaisimilla. RAPPUKÄYTÄVÄT: Valaistus uusitaan. ULLAKKO: Valaistus uusitaan. PESUTUPA: Lattiat vedeneristetään ja laatoitetaan, Seinät laatoitetaan noin puoleen väliin asti korkeussuunnassa ja yläosa tasoitetaan ja maalataan. Katto maalataan. Pesutupaan tehdään jokaiselle asunnolle varaus pyykkitornia varten. Pesutupa varustetaan erillisellä Rst-pesualtaalla. Ovi maalataan. SÄHKÖPÄÄKESKUS: Pääkeskus uusitaan sähköpääkeskuksesta. Mittauskeskus säilytetään. Seinät maalataan. KÄYTÄVÄT: Käytävien seinät, katto ja lattiat maalataan. SAUNA: Saunan lattia vedeneristetään ja laatoitetaan, Seinät paneloidaan tervaleppäpaneelilla. Lauteet uusitaan olemassa olevaan lauderunkoon. Lauteet tervaleppää. Saunan ovi lasia. Kiuas uusitaan.

  Suunnitellut korjaukset

  Suoritettavat korjaukset kiinteistössä ja taloyhtiön tiloissa: VESIRÄNNIT, SYÖKSYTORVET JA LUMIESTEET: Säilyvät ennallaan. IKKUNAT: Kohteen ikkunat uusitaan 3 lehtisillä puuikkunoilla muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Ikkunat varustettu korvausilmaventtiileillä. Vain ullakkotilan yksilehtiset ikkunat, kellarikerroksiin menevän portaikon ikkunat sekä alkuperäiset valeikkunat sisäänkäyntien oikealla puolella säilytetään nykyisinä. Uusien ikkunoiden ympärykset pellitetään ulkopuolelta ja ikkunoihin asennetaan uudet vesipellit. ULKO-OVET: Asuntojen parvekeovet uusitaan yksilehtisiksi. Polkupyörävaraston oviaukko muutetaan niin että kulku yhdestä ovesta. Ylimääräinen oviaukon osa muutetaan seinäksi ja paneloidaan ulkopuolelta. Asunto 1:n erillinen ulko-ovi vaihdetaan. Sisäänkäyntien pääovet säilytetään ja ne korjataan tarvittavilta osin. SISÄPUOLI, RAPPUKÄYTÄVÄT: Rappukäytävän seinät tasoitetaan ja maalataan. Kaiteiden puuosat hiotaan ja lakataan sekä kaiteiden pinnaosat maalataan. Portaat ja lattiat säilytetään nykyisenä. Kellarin palo-ovet korjataan. Huoneistojen ovet kunnostetaan tarvittavilta osin. ULLAKKO: Ullakko säilytetään nykyisenä. Sähköt uusitaan. KELLARI / POLKUPYÖRÄPAJA: Polkupyöräpajan seinät, katto ja lattia maalataan. Ulko-ovi muutetaan yksikäyntiseksi. TEKNINEN TILA: Teknisen tilan seinät maalataan ja lattia pinnoitetaan vettä eristävällä pinnoitteella. Teknisen tilan laitehuoneeseen tehdään erillinen seinä sekä käyntiovi. ASKARTELUHUONE: Seinät ja katto puhdistetaan sekä maalataan. Lattia hiotaan ja maalataan. KELLARIN VARASTOKOMEROT: Seinät ja katto maalataan. SAUNAOSASTO, PUKUHUONEET: Pukuhuoneiden seinät puretaan ja uusitaan. Seinät, katto ja lattiat maalataan. Ovet maalataan. PESUHUONE: Pesuhuoneen lattiat ja seinät vedeneristetään ja laatoitetaan. Alaslaskukatto paneloidaan tervaleppäpaneelilla. Pesuhuone varustetaan kolmella suihkulla, joista yksi on varustettu juoksuputkella. PIHAT JA AUTOPAIKAT: Pihat uusitaan asemapiirroksen mukaisesti. Autopaikkoja tehdään 9 kpl, joista 8 on varustettu sähköauton latausmahdollisuudella. Pihalle sijoitetaan 8 paikan polkupyöräteline. Pihalle tehdään myös uusi leikkialue, joka varustetaan hiekkalaatikolla ja jousikeinulla. Jätekeräyspiste sijaitsee talon ja parkkialueen välissä. Jätekeräyspiste toteutetaan rakennusluvan myöntämishetkellä voimassa olevien jäteasetusten mukaisesti. Talon ja Kaukolantien välinen alue säilytetään nykyisenä. Pihatiet ja autopaikat päällystetään kivituhkalla. Nurmikkoalueen nurmikot kylvetään. Pihojen rakentamisen yhteydessä tarkistetaan salaojat sekä huuhdellaan salaojajärjestelmä tarvittaessakulla, joista yksi on varustettu juoksuputkella. Asunto-osakeyhtiöllä ei ole kunnossapitotarveselvitystä.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 733 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Espoon kaupunki
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 2050
  Kaavoitus
  Asemakaava. Espoon kaupunki, www.espoo.fi.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähikauppa Alepa ja kirjasto sijaitsevat vain 300 metrin ja kauppakeskus Sello 2,9 kilometrin etäisyydellä. Koulut: Lähikoulut sijaitsevat turvallisen 100 metrin kävelymatkan etäisyydellä. Päiväkoti: Lähistöllä lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee useita päiväkoteja. Laajalahdessa on monia erilaisia upeita nähtävyyksiä, kuten Villa Elfvikin luonnonsuojelualue, Laajalahden luontopolku, Anja Pankasalon puisto, Elfvikin graniittikaivos, Ruukinrannan venesatama ja Kivennavanpuiston tykistötukikohta. Laajalahden rhodorendron- ja atsaleapuiston kauniista kukinnasta voi nauttia kesäkuun alusta aina heinäkuulle asti. Laajalahden länsiosassa sijaitsee myös golfkenttä Tapiola golf. Liikenneyhteydet: Juna-asemalle on matkaa noin 2,4 kilometriä, Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin 22 kilometriä ja Helsingin päärautatieasemalle noin 33 minuuttia.Tulevan raidejokerin pysäkille on vain 200 metrin kävelymatka. Raidejokerin ansiosta liikkumisesta tulee entistä nopeampaa ja vaivattomampaa.

  Lisätiedot

  Tekniset työt: Jokaisessa huoneistossa on oma sähkömittari. Jokaisessa huoneistossa on valmius langalliseen televerkkoon liittymisestä. Piha-alueet: Pihatiet ja autopaikat päällystetään kivituhkalla. Nurmikkoalueen nurmikot kylvetään. Lapsille rajataan leikkialue, jossa on hiekkalaatikko ja jousikeinu. Jätteenkeräys ja kierrätys: Taloyhtiöllä on oma jätteenkeräysjärjestelmä, jossa on erilliset astiat eri jätelajeille. Polkupyörien säilytys Kellaritiloissa on polkupyörien säilytystila, jossa on mahdollista ladata sähköpyöriä. Autopaikat: Taloyhtiöllä on 8 sähköauton latausmahdollisuudella varustettua autopaikkaa sekä yksi vieraspaikka. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina hintaan 6.000,00 euroa. Taloyhtiöllä on mahdollisuus lunastaa maapohja Espoon kaupungilta vallitsevaan markkinahintaan. Naapurikiinteistöllä sijaitsevalla Laajalahden koululla laajennus- ja korjaushanke käynnissä. Katso asemakaavakartta. Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat havainnekuvia ja ne eivät välttämättä vastaa lopputulosta.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Helsinki Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!