Löydä tekijä

Kodin palvelut, kuten siivouspalvelu ja muuttopalvelu, löytyvät palveluhaulla. Kodin palveluista löydät ammattitaitoiset paikalliset tekijät, kun kotiasi odottaa keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai ikkunanpesu. Jos taloyhtiölläsi on haussa isännöitsijä tai etsit isännöintipalveluitamme, katso OP-Isännöinti.


OP Kodin palveluhaku

Palveluhaku tuo maksutta yhteen asiakkaat ja yrittäjät, jotta kodin pienille askareille löytyisi vaivattomasti paikallinen luotettava tekijä. Etsi osaaja lähialueeltasi tuhansien yritysten joukosta ja helpota arkeasi.

Palveluhaku on osa OP Koti -verkkosivua, jonka sinulle tarjoaa OP-Palvelut Oy.

Tutustu palveluhakuun

OP-Isännöinti

OP-Isännöinti on yksi Suomen suurimmista isännöintiketjuista. Isännöintiä hoitavia yrityksiä on 14, ne ovat paikallisten osuuspankkien tytäryrityksiä ja kuuluvat OP Ryhmään.

Tarjoamme turvallista ja asiantuntevaa isännöintipalvelua jo yli kahdelletuhannelle asunto-osakeyhtiölle ympäri Suomea. Meillä työskentelee lähes 200 alan ammattilaista. Olemme ISA auktorisoitu yritys, varmistamme ja valvomme jatkuvasti toimintamme laatua.

Tutustu OP-Isännöintiin

Taloyhtiöpalvelu

Tervetuloa OP-Isännöinnin sähköiseen palveluun, jonka kautta voit vaivattomasti tilata tavallisimmat taloyhtiön asiakirjat, tehdä vikailmoituksia ja varauksia.

Siirry taloyhtiöpalveluun