Matkapuhelin: 040 620 3204 timi.virtanen@op.fi

Timi Virtanen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Koulutus: Tradenomi
Matkapuhelin: 040 620 3204 timi.virtanen@op.fi

Motto: Suunnittele työsi ja työskentele suunnitelmasi!

Tervehdys

Olen Timi Virtanen, kotikuntani Tuusulan OP- Kodista. Palvelen sinua rautaisella myyntiosaamisellani sekä asuntokaupan monipuolisella ymmärrykselläni kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä kysymyksissä. Ennen kiinteistönvälitysalalle siirtymistä olen tehnyt pitkän uran erilaisissa myynnin tehtävissä, mm. talopakettien parissa. Olen aina ollut kiinnostunut asumisesta, rakentamisesta sekä erilaisista taloteknisistä ratkaisuista. Takanani on myös 12 vuoden matka yrittäjänä.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on uskottava, ammattitaitoinen ja häntä on helppo lähestyä. Asunnon ostaminen tai myyminen on yksi suurimpia päätöksiä elämässä. Välittäjän on oltava ansaitun luottamuksen arvoinen ja tultava toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Tässä työssä onkin hienoa juuri se, että saa kohdata erilaisia ihmisiä ja onnistua yhdessä. Selvitän aina perusteellisesti, mitä asiakkaani tarvitsevat. Toimin avoimesti, huolellisesti ja asetan tavoitteet korkealle.

Vapaa-aikana minut löytää jääkiekkokaukalosta, kuntosalilta tai poikani jalkapalloharrastuksista. Viihdyn myös tien päällä moottoripyöräillen.

Ota yhteyttä ja haasta osaamiseni, lähdetään yhdessä suunnittelemaan kodinvaihtoasi !

TuusulaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Ostosraitti 2 04300 TUUSULA