Matkapuhelin: 040 195 1535 piia.sydankallio@op.fi

Piia Sydänkallio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä, LKV Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto, KiAT Merkonomi
Matkapuhelin: 040 195 1535 piia.sydankallio@op.fi

Hei,

Olen Piia Sydänkallio, kiinteistönvälittäjäsi Uudenmaan alueelta.

Kasvutarinani välittäjäksi alkoi vuodesta 2016, aikaisempina toimipisteinäni on ollut OP Koti Orimattila ja OP Koti Päijät-Häme. Monimuotoista kokemusta myyntialalta olen kerryttänyt ulkomailla asuessani ja vahva kielitaitoni on välittäjän työssäni myös eduksi. Minulla on laaja kokemus niin kiinteistöjen, osakkeiden kuin maa- ja metsätilojen myynnin puolelta.

Olen luonteeltani toimelias ja helposti lähestyttävä, jalat tukevasti maassa oleva ja tässä työssä saan olla juuri oma itseni. Jokapäiväiset kohtaamiset asiakkaiden kanssa ja parhaimman tuloksen saaminen motivoivat minua hyviin tuloksiin.

Kotioloissa kolme teini-ikäistä nuorta ja vapaa-ajalla minut löytää liikunnan ja tapahtumien merkeistä.

Olen ilolla avuksesi kodin myynnin asioissa, ota reilusti yhteyttä ja jutellaan lisää.

Service also in English.

Jag betjänar också på svenska.

Asiakaspalautteitani:

"Välittäjämme Sydänkallio teki hyvää ja tuloksellista työtä. Taustalla tapahtui kokoajan ja myyjä pidettiin ajan tasalla olennaisista asioista. Myynnin tehokkuus jopa yllätti, vaikka markkinatilanne lienee hieman vaikuttanut taustalla. Asiallista ja luottamusta herättävää palvelua! Sydänkallio auttoi meitä kesäpaikkamme myynnissä ammattitaitoisesti, hyvällä palveluasenteella ja erittäin tuloksellisesti. Asiat selvitettiin viivytyksettä ja huolellisesti. Myyjä pidettiin ajan tasalla olennaisista asioista ja tuntui, että taustalla tehdään myyntityötä kokoajan."

"Kaikki sujui täysin etänä mallikkaasti myynti-ilmoituksen teosta kauppakirjapohjan hyväksymiseen. Yhteydenottoihin vastattiin nopeasti ja kokonaisuutena toiminnasta jäi ammattimainen kuva."

"Kaikki sujui hienosti ja joustavasti. Ystävällinen palvelu ja nopea reagointi asioihin. Rehellisyys."

"Kaikki meni todella hyvin ja nopeasti. Välittäjä erittäin miellyttävä ja asiantuntija."

TuusulaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Ostosraitti 2 04300 TUUSULA