Puhelin: +358 40 620 3204 Matkapuhelin: +358 40 620 3204 jukka.valtomaki@op.fi

Jukka Valtomäki

Kiinteistönvälittäjä LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Yo-merkonomi LKV tutkinto
Puhelin: +358 40 620 3204 Matkapuhelin: +358 40 620 3204 jukka.valtomaki@op.fi

6 vuotta

Tervehdys!

Olen Jukka Valtomäki Tuusulan OP Kodista. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä nyt kuusi vuotta ja viihdyn loistavasti tässä itsenäisessä sekä vaihtelevassa työssä. Ennen tälle alalle siirtymistä tein pitkän uran myyntitehtävissä pankki- ja vakuutusmaailmassa.

Osaava kiinteistönvälittäjä edustaa hyvää välitystapaa ja on diplomaattinen. Hän työskentelee pitkäjänteisesti ja ammattitaitoisesti kaikilla työn edellyttämillä osa-alueilla. Tässä työssä on eduksi, kun on luontaisesti kiinnostunut niin talotekniikasta, taloyhtiöiden toiminnasta, rakentamisen ja sisustamisen trendeistä, juridiikasta, markkinoinnista kuin ihmisistäkin.

Minulle tässä työssä onnistuminen tarkoittaa tyytyväisiä asiakkaita ja toteutunutta kauppaa. Ei toista ilman toista. Minussa yhdistyy pitkä kokemus ja vahva halu jatkuvaan kehittymiseen. Hoidan työni vastuullisesti sekä kaikin puolin ammattimaisesti. Etsin sinnikkäästi toimivat ratkaisut ja pidän asiakkaani aina ajan tasalla.

Vapaa-ajallani hakeudun säännöllisesti monipuolisen kuntoliikunnan pariin. Innostun erilaisista kunnostusprojekteista erityisesti vanhoihin rakennuksiin sekä autoihin liittyen. Viime vuosina olen myös perehtynyt syvemmin valokuvaamiseen. Suuntaan maalle mökilleni aina kun se on mahdollista.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut asunnonvaihtoprojekti!

TuusulaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Ostosraitti 2 04300 TUUSULA

Asiakaspalautteet