Puhelin: 050 3440309 Matkapuhelin: 050 3440309 jesse.viita@op.fi

Jesse Viita

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Puhelin: 050 3440309 Matkapuhelin: 050 3440309 jesse.viita@op.fi

Tervehdys!

Olen Jesse Viita, OP Koti Tuusulan myyntineuvottelija. Aikaisemmin työskentelin ilmailualalla, jossa pätee samat säännöt kuin kiinteistönvälityksessä – olen sinua varten.

Olen aktiivinen, helposti lähestyttävä ja tunnen edustamani alueen hyvin. Myyntityön koulutukseni paras oppi onkin ollut sanonta, jonka mukaan hyvällä myyjällä on kaksi korvaa ja yksi suu. Jokainen asiakas ja kohde on erilainen ja siksi jokainen tilanne vaatii omanlaisia toimia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hyvä välittäjä tekee myös ahkerasti kotiläksynsä. Tämä tarkoittaa sitä, että välittäjän tulee selvittää kaikki kohdetta koskevat kysymykset ja oltava niistä rehellinen kaikille osapuolille. Näin toimimalla ja hyvää välitystapaa noudattamalla pidän huolta siitä, että jälkipuinteja ei synny.

Olen intohimoinen urheilija ja vapaalla minut löytää kuntosalilta tai koripalloilemasta, jossa olen mukana kilpatasolla. Kesäisin pyrin myös kohentamaan kalasaalisennätystäni, jonka lopputulemasta ystäväni ovat montaa mieltä.

Service gladly also in English!

TuusulaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Ostosraitti 2 04300 TUUSULA