Puhelin: 040 663 4260 Matkapuhelin: 040 663 4260 sarianna.palmu@op.fi

Sarianna Palmu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Certified Training for RE Brokers
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, KiAT, Certified Training for Real Estate Brokers (Dubai)
Puhelin: 040 663 4260 Matkapuhelin: 040 663 4260 sarianna.palmu@op.fi

Olen 32-vuotias kansainvälisesti toiminut laillistettu kiinteistönvälittäjä.

Alalla olen ollut vuodesta 2009, ja myös kansainvälistä kokemusta löytyy 7 vuoden ajalta toimitila- ja asuntopuolelta, Dubaista. Toimin Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton (www.kvkl.fi) Hyvän välitystavan lähettiläänä.

Asun Turun keskustassa 8 vuotiaan tyttäreni sekä pienen perheenjäsenemme, pörröisen kääpiöhamsterin kanssa. Rakastan historiaa, taidetta ja merta, joten vapaa-aika kuluu paljon museoiden ja kiinnostavien tapahtumien lisäksi saaristossa. Luonteeltani olen energinen, aurinkoinen ja päämäärätietoinen. Ennen välitystä toimin yritysmyynnissä ja markkinoinnissa sairaala-alalla, Helsingissä. Aiempi koulutustaustani laajan kiinteistönvälitysalan koulutuksen lisäksi on kaupallinen.

Jokaisen toimeksiannon hoidan ammattitaidolla asiakkaan edun mukaisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Autan mielelläni asuntosi myynnissä tai uuden etsinnässä. Kauttani saat myös arviolausunnot ja ulkopuoliset kauppakirjat. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinulle parhaiten toimiva ratkaisu.

Instagram: @sariannapalmu_lkv

Facebook: @sariannapalmulkv

___________________________________________________________________________________

I would also be glad to help you in English.

I worked in real estate (commercial and residential) in Dubai for 7 years, where I assisted many international clients with their real estate requirements.

My education is in commerce and business studies as well as in real estate. I have attained the professional real estate qualifications in both Finland and Dubai.

If you are considering buying or selling a property in Turku, I’d be happy to meet to discuss your plans.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU