Kiinteistönvälitys Turenki

OP Koti Janakkala Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Tietoa meistä

Uusi koti Janakkalasta? OP Koti tuntee Janakkalan.

OP Koti Janakkala Oy LKV palvelee sinua Janakkalan kunnan alueella kiinteistönvälitykseen, asuntokauppaan sekä asuntojen vuokraukseen ja arviointiin liittyvissä asioissa. Kiinteistönvälittäjämme ovat apunasi, kun tarvitset asuntoasioissa asiantuntevaa ja luotettavaa kumppania. Kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme yhdessä löytämään sinulle sopivan ratkaisun.

Kodin myynti mielessä? Pyydä meidät käymään ja saat meiltä henkilökohtaisen välitystarjouksen ! Ota yhteyttä sähköpostilla, soita tai tule toimistolle käymään. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään. Tee toimeksianto kanssamme, aloitamme myynnin heti ja varmistamme sinulle turvallisen asuntokaupan. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme naapurustosi kuin omat taskumme.

Kodin osto ajatuksissa? Tutustu kohteisiimme, pyydä lisätietoja ja sovi esittelystä. Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä. Toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi !

Oletpa siis myymässä tai ostamassa, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen! Kiinteistönvälitys on taitolajimme. Toimistomme sijaitsee Turengissa OP Janakkalan toimitiloissa osoitteessa Harvialantie 7 A, 14200 Turenki. Olemme tavattavissa sopimuksen mukaan myös OP Janakkalan Tervakosken konttorilla osoitteessa Heimolantie 1, 12400 Tervakoski. Saman katon alta saat siis myös sujuvasti OP Janakkalan rahoitus- ja vakuutuspalvelut.