Matkapuhelin: 050 470 1989 nea.arpi@op.fi

Nea Arpi

Myyntineuvottelija
Koulutus: Tradenomi
Matkapuhelin: 050 470 1989 nea.arpi@op.fi

Hellou!

Toimin OP Koti Pohjoisen Meri-Lapin alueella myyntineuvottelijana.

Olin ensimmäisen kerran asuntoesittelyssä alle kymmenvuotiaana, kun äitini työskenteli silloin välitystyössä. Tästä lähtien on haaveena ollut välitystyö ja pitkän ajan haaveet kävivät toteen, kun keväällä 2021 päädyin alalle työharjoitteluun ja sille tielle jäin! Lyhyen työuran aikana olenkin saanut olla toteuttamassa monen asiakkaan unelmaa niin asunnon ostamisesta kuin myynnissäkin.

Nuoresta iästä huolimatta asiakaspalvelu- ja myyntityö ovat aina olleet lähellä sydäntä ja näistä minulla onkin useamman vuoden kokemus jo takataskussa. Myös asuntojen parissa työskentely on ollut yksi suurista haaveista aina.

Olen iloinen, sosiaalinen ja ahkera. Luonteeni mukaan on tavoitteenani tehdä työ kerralla kunnolla sekä osaan hypätä helposti asiakkaan saappaisiin, jolloin olen aktiivisesti yhteydessä sinuun. Luonteeseeni sopii myös hyvin työn monipuolisuus, ihmisten kanssa työskentely ja auttaminen asuntojen parissa.

Kun haluat aktiivisen ja iloisen välittäjän, oli kyse sitten asunnon myynnistä, ostamisesta tai vuokrauksesta, niin ole rohkeasti yhteydessä minuun.

Löydetään yhdessä kodillesi uusi omistaja, asukas tai juuri sinulle sopiva koti!

TornioOP Koti Pohjoinen Oy LKV

Hallituskatu 14 95400 TORNIO