Puhelin: 050 389 6868 Matkapuhelin: 050 389 6868 topi.salmi@op.fi

Topi Salmi

Myyntijohtaja, LKV, Kaupanvahvistaja
Puhelin: 050 389 6868 Matkapuhelin: 050 389 6868 topi.salmi@op.fi

Työskentelen myyntijohtajana OP Koti Pirkanmaalla, vastuualueinani myyntitulokset, asiakaskokemus ja välittäjien valmentaminen. Ennen nykyistä toimenkuvaani välitin asuntoja useiden vuosien ajan, joten tunnen kiinteistönvälitysalan kuin omat taskuni.

Halu luoda paras mahdollinen asiakaskokemus ajaa minua työssäni eteenpäin. Koen, että kodin ostaminen tai myyminen on mekaanisen prosessin sijasta kokemus, jonka toivoisi aina jättävän positiivisen muistijäljen. Paitsi että välitystyön tulee mennä lain silmissä pilkulleen oikein, tulee asiakkaan ja asiakaskokemuksen olla keskiössä.

Tapaan yhä mielelläni asiakkaita ja tulen arvioimaan heidän kotejaan. Parasta on aito kiitos ja suosittelun ansaitseminen hyvin tehdystä työstä, oli kyseessä sitten kodin myyminen, ostaminen tai asiakaspalvelu.

Kiinteistönvälitysala elää koko ajan ja kehityksen mukana on pysyttävä. Uskon, että lähitulevaisuudessa kiinteistönvälitys muuttuu entistä digitaalisemmaksi ja asiakkaat haluavat asioida useilla eri tavoilla. Asiakkaalle räätälöidään juuri hänelle sopiva kokonaisuus.

Ota minuun yhteyttä, minä autan.

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE