Puhelin: 045 807 8477 Matkapuhelin: 045 807 8477 tiia.kaunisto@op.fi

Tiia Kaunisto

Myyntineuvottelija, KiLAT
Puhelin: 045 807 8477 Matkapuhelin: 045 807 8477 tiia.kaunisto@op.fi

Olen työskennellyt vuosia asiakaspalvelun ja myynnin parissa. OP Kodissa olen unelma-ammatissani etsimässä ratkaisuja asiakkaideni asumisen tarpeisiin ja toteuttamassa heidän asumisen unelmiaan. Välitän asiakkaistani aidosti ja teen työtäni suurella sydämellä. Erilaisten ihmisten kanssa työskentely on työni suola ja olenkin saanut kiittävää palautetta asiakaspalvelutaidoistani. Asiakkaani on minulle tärkeä ja hänen etunsa aina ykkössijalla.

Olen paljasjalkainen tamperelainen ja tunnen Tampereen seudun erinomaisesti. Aktiivinen otteeni työhön, paikallistuntemukseni sekä positiivinen ja sosiaalinen luonteeni takaavat onnistuneet asuntokaupat niin myyjän kuin ostajan kannalta. On innostavaa ja antoisaa työskennellä kiinteistönvälitysalalla näin kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa ympäryskuntineen!

Vapaa-ajalla tykkään urheilla monipuolisesti. Saatat löytää minut kuntosalilta, hiihtoladuilta, ratsastamasta tai avantouimasta. Myös eläimet, luonto ja matkustaminen sekä ennen kaikkea koti ovat lähellä sydäntäni.

Kun kodinvaihto on ajankohtaista, olethan minuun yhteydessä, niin tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet