Puhelin: 040 573 2021 Matkapuhelin: 040 573 2021 perttu.numminen@op.fi

Perttu Numminen

Myyntineuvottelija
Puhelin: 040 573 2021 Matkapuhelin: 040 573 2021 perttu.numminen@op.fi

Huolellista kiinteistönvälitystä Tampereen seudulla!

Haluan palvella asiakkaitani luotettavasti heidän elämänsä tärkeimmissä kaupoissa, oman kodin myymisessä ja ostamisessa. Teen työtäni asiantuntevasti ja huolellisesti, mutta rennolla otteella; yhteistyö kanssani on hyväntuulista ja ammattitaitoista. Iloisen ja reippaan luonteeni ansiosta tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja pyrin neuvotteluissa aina parhaaseen lopputulokseen niin myyjien kuin ostajien kannalta. Mielestäni tärkeintä kiinteistönvälityksessä on asiakkaan aito kohtaaminen, hänen tarpeidensa selvittäminen ja juuri sopivan ratkaisun löytäminen yksilölliseen tilanteeseen.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä rakennus- ja remontointialalta. Laaja-alainen tieto-taitoni eri aikakausien huoneistoista ja kiinteistöistä sekä rakennusalan erityisosaamiseni auttavat minua muodostamaan tarkan kuvan kohteiden kunnosta ja arvosta. Yrittäjätaustani on tehnyt minusta pitkäjänteisen ja sisukkaan, eikä mikään aloittamani jää puolitiehen. Hyvä asiakaspalvelu ja asumisen asiantuntijuus on minulle kunnia-asia!

Tunnen Tampereen seudun erittäin hyvin asuttuani ja työskenneltyäni täällä koko ikäni. Työmaat, asunnot ja asiakastapaamiset ovat aina sijainneet ympäri Pirkanmaata, joten aluetuntemukseni on huippuluokkaa! Haluan kehittyä työssäni koko ajan, siksi seuraan alan viimeisimpiä tuulia ja kouluttaudun jatkuvasti.

Otathan yhteyttä, kun asunnonvaihto tulee ajankohtaiseksi!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE