Matkapuhelin: 050 389 6821 nora.patjas@op.fi

Nora Patjas

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 389 6821 nora.patjas@op.fi

Minulla on vuosikymmenen kokemus kiinteistönvälitysalalta, ja olen saattanut maaliin lukuisia onnistuneita asuntokauppoja. Olen erikoistunut välittämään Tampereen keskustan ja lähiympäristön osakehuoneistoja, ja minulla onkin laaja asiakaskunta juuri keskusta-alueilla.

Kun lähdet kanssani yhteistyöhön, saat luotettavan kumppanin rinnallesi johdattamaan sinut turvallisesti asunnonvaihtoprosessin läpi. Haluan olla tukenasi ja luottamuksesi arvoinen, sillä asunnon myyminen ja ostaminen ovat valtavan isoja asioita. Olen toiminut asiakaspalvelijana ja myyjänä koko ikäni, ja yrittäjätaustani ansiosta hoidan jokaisen toimeksiannon tarkasti ja tunnollisesti. Kuuntelen ja neuvottelen ihmisläheisesti, sillä yhdessä me saamme aikaan parhaan lopputuloksen.

Saan asiakkailtani kiitosta siitä, että olen hyvin tavoitettavissa ja pidän heidät ajantasalla. Informoin asiakkaitani joka tilanteessa, joten kellään ei ole epätietoisuuden hetkiä asunnon myynnin, ostamisen tai itse asuntokauppojen aikana. Avoin ja suora viestintä on erittäin tärkeää asiakassuhteen hoidon ja asiakaskokemuksen kannalta. Kanssani asiakkaiden ei tarvitse olla huolissaan, siksi he palaavat palveltavakseni yhä uudestaan.

Olen helposti lähestyttävä ja suora, mutta lempeä. Jos en jotain asiaa tiedä, otan siitä selvää. Avoimuus ja rehellisyys sekä myyjää että ostajaa kohtaan vievät tässä lajissa menestykseen. Tavastani tehdä töitä kertoo se, että osaa asiakkaistani saan nykyään kutsua ystävikseni.

Vapaa-ajallani olen hurahtanut avantouintiin. Olen pohjoisesta kotoisin ja luonto on minulle tärkeä. Hektisen työn vastapainoksi kaipaan usein myös metsään rauhoittumaan, jossa ulkoilen Tirppa-koirani kanssa tai sienestän.

Kun mietit asunnon myymistä tai ostamista, ota minuun yhteyttä!

Nora Patjas, p. 050 389 6821, nora.patjas@op.fi

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Tampere -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Nora Patjas
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.