Puhelin: 045 266 9722 Matkapuhelin: 045 266 9722 nina.2.nurminen@op.fi

Nina Nurminen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Puhelin: 045 266 9722 Matkapuhelin: 045 266 9722 nina.2.nurminen@op.fi

Olen toiminut viimeiset 11 vuotta kiinteistönvälittäjänä. Olen suorittanut viime vuonna puolitoista vuotta kestävän ylempi kiinteistönvälittäjä -tutkinnon. Olen aina rakastanut myyntityötä, asiakkaiden palvelemista ja asiantuntijuuteni sekä ammattitaitoni jakamista. Olen kokenut, periksiantamaton ja tehokas kiinteistövälitysalan rautainen ammattilainen. Myyn kodit yksiöstä omakotitaloon sekä tontista vapaa-ajan kohteeseen! Myös uudiskohteet ovat lähellä sydäntäni. Olen tottunut liikkuvaan elämäntyyliin, olen joustava ja sopeudun helposti erilaisiin tilanteisiin. Annan aina kaikkeni, jotta asiakas on tyytyväinen.

Asiakkaani ja läheiseni kuvailevat minua helposti lähestyttäväksi ja luottamusta herättäväksi. Olen ystävällinen ja aurinkoinen, eikä minulta huumorintajuakaan puutu. Minut on palkittu vuosien varrella monesti myyntisaavutuksistani. Ennen kiinteistönvälittäjän uraa toimin pitkään asiakaspalvelussa. 21-vuotiaana aloitin yrittäjänä, jonka jälkeen työskentelin vuosikymmenen ajan ammatinopettajana ja kansainvälisyyskoordinaattorina.

Haluan luoda inhimillisiä kohtaamisia suurella sydämellä. Haluan taata asiakkailleni ylivertaisen asiakaskokemuksen, tuottaa asiakkailleni hyötyä eli parhaan hinnan ja nopeat kaupat. Uskon, että näiden ominaisuuksieni vuoksi olisin erinomainen valinta myymään juuri sinun kotiasi.

Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa monessa muodossa. Intohimoni on matkustelu, erityisesti Espanja ja Aasian maat ovat lähellä sydäntäni. Olen asunut ulkomailla useita vuosia, palvelen siis myös erittäin mielelläni englannin kielellä.

Ota yhteyttä minuun, niin tehdään kodinvaihtohaaveistasi totta!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet