Matkapuhelin: 050 389 6885 karita.koppinen@op.fi

Karita Koppinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu Kiinteistönvälittäjä, LKV, 2012 Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinto, KiAT, 2009
Matkapuhelin: 050 389 6885 karita.koppinen@op.fi

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla jo yli kymmenen vuotta. Ehdottomasti parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat, kun heidän asuntohaaveensa on saatu täytettyä ja kodinvaihto hoidettu viimeisen päälle. Olen valmistunut laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi (LKV) sekä suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT).

Hyvän kiinteistönvälittäjän minusta tekee ammattitaitoisuuteni ja korkea työmoraalini. Olen tarkka ja hoidan kiinteistönvälityksen koukerot huolellisesti ja vastuuntuntoisesti. Minun käsiini voit huoletta luottaa yhden elämäsi suurimmista ja tärkeimmistä hankinnoista, kotisi.

Olen helposti lähestyttävä ja kanssani on vaivatonta asioida. Haluan ymmärtää asiakkaani tarpeet ja rakentaa luottamuksen, jotta asiakaskokemus on erinomainen. Positiivisella vireelläni pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen luotettavasti ja hymyssä suin.

Työskentelin myös muutaman vuoden ulkomailla matkaoppaana, joten erilaisten ihmisten kohtaaminen käy minulta luonnostaan ja asiakaspalvelu onnistuu myös englanniksi. Vapaa-aikaani vietän mieluiten lenkkeillen, siitä saa mieli ja keho virtaa taas uusien asuntounelmien toteuttamiseen!

Olet sitten myymässä tai ostamassa, ota yhteyttä!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet