Puhelin: 050 389 6810 Matkapuhelin: 050 389 6810 juho.ihanamaki@op.fi

Juho Ihanamäki

Toimitilavälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Puhelin: 050 389 6810 Matkapuhelin: 050 389 6810 juho.ihanamaki@op.fi

Kiinteistönvälitys ja siihen liittyvät osa-alueet ovat kiehtoneet minua jo vuosia. Olen toiminut Toimitilavälittäjänä vuodesta 2011 --> Palveluuni kuuluvat toimitilojen myynti-, vuokraus- ja arviointipalvelut. Toimessani pääsen hyödyntämään liiketalouden opintojen kautta kertynyttä liiketoimintatuntemustani sekä asiakaspalvelu- että myyntitaitojani.

Opiskeluaikanani Tampereen Ammattikorkeakoulussa, mietin usein tulevaisuuttani ja halusin tulevan työni olevan innostavaa, kehittävää sekä ihmisläheistä, siten että tarjoamastani palvelusta on selkeää hyötyä asiakkaalle. Kiinnostavaa työssäni on tutustua kattavasti erityyppisiin kohteisiin, toimijoihin ja kohteiden erityispiirteisiin. Hyödynnän nuoruuden intoani ja oppimishaluani tutustumalla toimeksiantoihini laaja-alaisesti. Hoidan työni huolellisesti aina viimeiseen pisteeseen saakka, koska haluan osoittautua asiakkaideni luottamuksen arvoiseksi.

Valttikorttejani ovat nopea reagointikyky, myyntihenkinen ja aktiivinen työtapa sekä tiedonjano. Haluan kehittyä työssäni jatkuvasti, joten alan kirjallisuus on tullut tutuksi. Urheiluharrastusten lisäksi vapaa-aikaani kuluu Tampereen Nuorkauppakamarin jäsenenä. Tätä kautta olen tutustunut laajasti eri toimialoihin.

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Kysy minulta näistä kohteista