Puhelin: 040 654 4802 Matkapuhelin: 040 654 4802 henna-rosanna.savolainen@op.fi

Henna-Rosanna Savolainen

Vanhempainvapaalla, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, LVV, KED
Puhelin: 040 654 4802 Matkapuhelin: 040 654 4802 henna-rosanna.savolainen@op.fi

Kauniit kodit ovat ne, mitä välitän, mutta asiakkaat ovat ne, joista välitän.

Olen reipas, avoin ja suoraselkäinen välittäjä. Nuoresta iästäni huolimatta työkokemusta on takana jo reilut kymmenen vuotta, josta suurin osa on ollut asiakaspalvelutyötä ja noin puolet siitä olen toiminut kiinteistönvälittäjänä. Ihmisistä aidosti kiinnostuminen, välittömyys ja auttamisen halu ovatkin vahvuuksiani. Myyntihenkisyys, periksiantamattomuus ja halu kehittää itseäni kulkee minulla veressä. Koen olevani parhaimmillani tässä työssä.

Yksi tärkeä osa elämääni on visuaaliset kokemukset, niin taide, sisustaminen kuin arkkitehtuurikin. Mielestäni jokainen koti on asukkaansa tärkein ja arvokkain taideteos. Arvostan kotiasi ja se välittyy myös muille.

Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen sekä aktiivinen työnteko ja oikeanlainen hinnoittelu takaavat kaupan molempien osapuolten tyytyväisyyden sekä asunnon myynnin menestyksen. Olen myös kehittänyt itseäni työn ohessa, joten voin taata, että saat minulta hyvän ja ammattitaitoisen tietämyksen kotisi myyntiin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Pystyn myös neuvomaan sinua vaatimuksiisi sopivan sijoitusasunnon suhteen ja autan sinua löytämään täydellisen sijoituskodin.

Toivon, että voin olla myös sinulle ja perheellesi avuksi kodin myyntiprosessissa sekä uuden, juuri omiin tarpeisiinne soveltuvan kodin tai sijoitusasunnon etsimisessä. Tyytyväisyytesi on minulle kaikki kaikessa ja saan siitä itsekin lisäenergiaa.

Ennen kaikkea luotettavaa palvelua enrgisellä asenteella!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Tampere -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Henna-Rosanna Savolainen
Vanhempainvapaalla, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.