Puhelin: 050 389 6886 Matkapuhelin: 050 389 6886 heikki.eno@op.fi

Heikki Eno

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puhelin: 050 389 6886 Matkapuhelin: 050 389 6886 heikki.eno@op.fi

Minulla on yli 20 vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönvälitystehtävistä. Koen työni vaihtelevuuden positiivisena ja antoisana. Jokainen päivä tuo tullessaan uusia, mielenkiintoisia työtehtäviä ja monipuolisen tehtäväkentän ansiosta on hienoa oppia uusia asioita jokaisesta toimeksiannosta. Myös työn liikkuvuus ja erilaisten ihmisten tapaaminen lisäävät intoani jatkaa alalla.

Asiakas voi luottaa siihen, että teen työni aina huolellisesti ja ammattitaidolla. Minun kanssani yhteistyö sujuu positiivisessa vireessä huumorilla höystettynä. Nokialaisena tunnen paikkakunnan ja vuosien saatossa on myös Tampere ja muut ympäristökunnat tulleet tutuksi. Rivi- ja kerrostalohuoneistojen lisäksi myös uudet ja uudehkot omakotitalot ovat kiinnostavia myyntikohteita. Lisäksi olen seurannut yli 500 kuntotarkastusta ja itsekin peruskorjannut pari vanhempaa taloa joten myös ne ovat kiinnostavia myytäviä. Kiinteistönvälityksen lisäksi minulta asiakas saa siis tarvittaessa myös vinkkejä mahdollisiin remontointiin ja peruskorjauksiin.

Ota yhteyttä, tulen mielelläni paikalle teille sopivana aikana keskustelemaan asuntonne myynnistä ja asunnon vaihdosta yleisesti!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet