Puhelin: 010 256 1851 Matkapuhelin: 0400 689257 asko.tolonen@op.fi

Asko Tolonen

Myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja
Puhelin: 010 256 1851 Matkapuhelin: 0400 689257 asko.tolonen@op.fi

Asko Tolonen

myyntipäällikkö LKV, Kaupanvahvistaja

Asko on hyvin monelle sotkamolaiselle tuttu monenlaisissa kiinteistöasioissa jo vuosikymmenien ajan.

Askolla hoituu monenlaiset asuntoihin ja kiinteistöihin liittyvät neuvot, kaupat, kiinteistöarviot sekä asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin liittyvien asiakirjojen laadinnat.

Asko on ennen kiinteistöalalle tuloaan hankkinut vahvan verotusalan kokemuksen reilun 10 vuoden työskentelyssä verohallinnon palveluksessa. Kaupanvahvistaja Asko toiminut v. 1998 alkaen.

Kiinteistövälityksen ja arvioiden lisäksi hän mukana useassa eri kiinteistö- ja asuntoyhtiössä toimitusjohtajana ja isännöitsijänä.

Pitkä kokemus kiinteistöalalla on antanut kokemuksen ottaa asiakas vastaa kukin omana yksilönä ja Askoa on helppo lähestyä. Asko on hyvin monelle sotkamolaiselle tuttu ja alkuperäisenä sotkamolaisena Askoon on helppo ottaa yhteyttä.

Tässä työssä jokainen päivä on erilainen ja ei koskaan tiedä mitä päivä tuo tullessaan ja kuinka pitkäksi päivä voi venyä. Uusien erilaisten ihmisten tapaaminen päivittäin luo mielenkiintoa muuten haastavalle- työlle.

Vapaa-ajalla Asko harrastaa monipuolista liikuntaa, mökkeily Kuhmon korvessa lataa aina sopivasti akkuja seuraavalle viikolle. Lisäksi monipuolinen maanpuolustus- ja veteraanityö on ollut Askolla sydäntä lähellä jo vuosikymmeniä.

Tule vaan käymään juttelemassa sinua askarruttava kiinteistö- tai muu asia selväksi, olen täällä sinua varten.

Sotkamo / OP-Kiinteistökeskus Kainuu Oy

Kainuuntie 22

88600 Sotkamo

SotkamoOP Koti Kainuu Oy

Kainuuntie 22 88600 SOTKAMO