Matkapuhelin: 044 7701 329 liisa.lindegren@op.fi

Liisa Lindegren

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä LKV, Verkkokaupan ja markkinoinnin tradenomi, Kotitalousopettaja
Matkapuhelin: 044 7701 329 liisa.lindegren@op.fi

Kiinteistönvälittäjänä 16 vuotta, josta 12 vuotta OP Kodissa.

Olen hyväntuulinen, positiivinen luonne ja iloitsen työstäni. Erityisen iloinen olen siitä, että saan olla tekemisissä juuri Sinun kanssasi sekä saan auttaa Sinua yhdessä elämäsi suurimmassa asiassa.

Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2005, josta OP-Kodissa vuodesta 2009. Nautin, kun saan päivittäin tavata erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen. Olen hyvä kuuntelija ja jaksan pitkäjänteisesti etsiä asiakkailleni oikeaa ratkaisua. On antoisaa saada liikkua paikasta toiseen lähtien Salon keskustasta monimuotoiselle maaseudulle ja upeille ranta-alueille. Ja mahtavaa, että siinä samalla voin auttaa monia kodinvaihtajia. Työni tuntuu hyvältä ja tärkeältä.

Parasta työssäni ovat kohtaamiset asiakkaiden kanssa - se että saan tavata juuri Sinut. Uusi tapaaminen on aina yhtä merkityksellistä. Valmistautumalla asioihin hyvin, ne myös sujuvat hyvin. Tunnen onnistuneeni työssäni, kun vanhat asiakkaani palaavat luokseni, se jos mikä merkitsee paljon.

Minulla on kolme aikuista lasta, jotka asuvat tahoillaan pitkin Etelä-Suomea. Perniössä asun talvet ja kesät Särkisalossa mökillä. Särkisalon alue on tuttu niin työn, mökin kuin vakituisen asumisenkin ansiosta. Viihdyn hyvin luonnon keskellä ja vuodenaikojen vaihtuessa joko laitan jalkaani sukset tai hyppään pyörän selkään. Uintia harrastan ympärivuotisesti, uimahallissa pitkää matkaa uiden, mökkisaunasta mereen pulahtaen ja myös avanto on aina yhtä ihana. Kiinteistönvälittäjän työ on kokonaisvaltaista huolehtimista asiakkaista, jolloin kelloon ei paljon katsella. Vastapainona rauhoittuminen mökillä on tärkeä voimavara ja mökillä mieli lepää.

Huolehdin, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei Sinun tarvitse huolehtia niistä. Löydämme yhdessä Sinulle sopivan ratkaisun ja haluan kuulla mitä Sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen. Olen mielelläni avuksi! Kohtaamisiin, Sinä olet minulle tärkeä.

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO

Asiakaspalautteet