Matkapuhelin: 010 256 1137 johanna.nikander@op.fi

Johanna Nikander

Palveluvastaava, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV
Matkapuhelin: 010 256 1137 johanna.nikander@op.fi

Moikka!

Mahtavaa että tulit tutustumaan OP Kodin sivuille ja OP Kodin ammattilaisiin.

Olen Johanna ja toiminut kiinteistönvälityksen parissa jo vuodesta 2003. Luotsasin mieheni Jarkon kanssa 16 vuoden ajan omaa kiinteistönvälitys-yritystä. Yrittäjyys oli antoisaa ja opettavaista aikaa. Olin joka paikan höylä ja totuin tarttumaan toimeen kuin toimeen. Hoidin juoksevia asioita, markkinointia, valokuvausta ja kauppakirjojakin laadin pitkälti toista tuhatta. Nautimme mieheni kanssa ihmisten asuntoasioiden järjestelemisestä todella paljon, mutta halusimme vielä kokea jotakin erilaista.

Op Koti Lounaismaa on kaikkea sitä mitä etsimme. Vahva ja ammattitaitoinen yritys, jolla on pitkä historia ja hyvä maine. Iso tiimi antaa voimaa monella tavalla. Arvostan OP ryhmän leveitä hartioita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Uusi ympäristö ja uudet työkaverit tuovat mukaan paljon oppimista, mikä haastaa vanhan työn ja innostaa aivan uudella tavalla.

Palveluvastaavana vastaan kolmen myymälän markkinoinnista, toimintamalleista, konsepteista, hallinnoinnista ja juoksevista asioista. Roolini joka paikan höylänä ja taustalla tukijana siis jatkuu, ja se sopii hyvin.

Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi kolme jo aikuistunutta lasta. Olen aina urheillut paljon, saan siitä voimaa. Juoksulenkki metsässä ystävien kanssa on parasta terapiaa, pyörän päällä tai sukset jalassa on kiva kohottaa sykettä. Olen myös joogaopettaja.

Tervetuloa OP Kodin asiakkaaksi!

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO