Puhelin: 040 759 8445 Matkapuhelin: 040 759 8445 aulis.tervonen@op.fi

Aulis Tervonen

Arviointiasiantuntija LKV, kaupanvahvistaja
Koulutus: Kiinteistönvälittäjän tutkinto LKV Maanmittaustoimiston määräämä kaupanvahvistaja
Puhelin: 040 759 8445 Matkapuhelin: 040 759 8445 aulis.tervonen@op.fi

Olen toiminut välittäjänä 22 vuotta.

Työurani alkoi 1970 -luvun lopulla. Kauppamiesurani alkoi reilun 40 vuotta sitten jonka aikana olen kierrellyt Rovaniemeä ja koko Lappia ristiin rastiin. Lapin kaupungit, kylät, joet, järvet ja monet niemen notkot ovat matkani aikana tulleet tutuiksi. Minulla on työhistoriani aikana ollut onni tutustua moniin erinlaisiin mielenkiintoisiin ihmisiin ja kohteisiin eri puolilla Lappia.

Kiinteistönvälitystehtävissä olen toiminut Lapin alueella 22 vuotta. Työhistoriani aikan monet asiat ja työtavat ovat muuttuneet paljonkin mutta yksi kauppamiesurani alussa saamani lyhyt oppimäärä pitää edelleenkin mielestäni paikkansa; "pidä aina kirkkaana mielessäsi että jokainen asiakas on sinulle yhtä tärkeä ja jokainen kohtaamasi asiakas vaikuttaa osaltaan sinun palkanmaksuusi".

Tällä hetkellä teen pääasiassa kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden arviointeja ( arviokirjoja ja lausuntoja) ja asiakkaina ovat mm.pankit, yksityishenkilöt, asianajotoimistot, yritykset, perikunnat, jne. Laadin myös kauppakirjoja ja lahjakirjoja, sekä teen kaupanvahvistuksia.

Kokemukseni ansiosta voit kääntyä puoleeni niin tavallisten huoneistojen kuin vaativien kiinteistöjenkin myynnin tai arvioinnin osalta.

Ota reilusti yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi asuntoasioissa. Yhteystietoni puhelin 040 759 8445, sähköposti; aulis.tervonen@op.fi

RovaniemiOP Koti Pohjoinen Oy LKV

Koskikatu 10 96200 ROVANIEMI