Puhelin: 040 672 6221 Matkapuhelin: 040 672 6221 paivi.ruusunen-lahti@op.fi

Päivi Ruusunen-Lahti

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä LKV
Puhelin: 040 672 6221 Matkapuhelin: 040 672 6221 paivi.ruusunen-lahti@op.fi

Olen toiminut alalla 18 vuotta, joten kokemusta ja ammattitaitoa on kertynyt runsaasti. Työskentelen kiinteistövälittäjänä reippaalla, iloisella ja pedanttisella otteella. Yrittäjätaustani tuo työskentelytapoihini mukanaan sitoutuneisuutta ja kokonaisuuksien hallintaa. Työskentelen aina asiakkaan etu edellä ja olen valmis kulkemaan asiakkaan arjessa mukana - olipa tilanne mikä tahansa. Työtoverini kutsuvat minua pirteäksi ja hersyväksi - aina valmiina auttamaan ja jakamaan osaamistani.

Asiakkaiden kohtaaminen empaattisesti on minulle sydämen asia. On tärkeää, että molemmat asuntokaupan osapuolet voivat kauppojen toteuduttua hymyillä -ostaja pääsee aloittamaan uuden elämänvaiheen uudessa kodissa ja myyjä voi jatkaa tyytyväisenä arkeaan. Kokonaisuuden pitää hoitua sujuvasti ja oikeudenmukaisesti, ja tähän lopputulokseen pyrin joka päivä. Mukanani asiakas saa niin OP Koti Turun koko tiimin tuen kuin OP Ryhmän kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen, jossa asuntokauppa, pankki- ja vakuutuspalvelut linkittyvät saumattomasti yhteen.

Vapaa-ajalla arvostan luonnon rauhaa ja metsä on minulle tärkeä paikka, josta haen voimaa ja inspiraatiota. Arkeeni vilskettä, suurta iloa ja onnensirpaleita tuovat lapsenlapseni.

Teen kaikkeni, että asuntokauppasi sujuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Odotan innolla tapaamistamme!

RaisioOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1 21200 RAISIO

Ota yhteyttä

Raisio -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Päivi Ruusunen-Lahti
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.