Puhelin: 040 567 5592 Matkapuhelin: 040 567 5592 dick.lindfors@op.fi

Dick Lindfors

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, LVV Kaupanvahvistaja
Puhelin: 040 567 5592 Matkapuhelin: 040 567 5592 dick.lindfors@op.fi

Minulla on 17 vuoden kokemus kiinteistönvälittäjän tehtävistä Itä-Uudellamaalla ja tunnen alueen kuin omat taskuni. Toimin myös kaupanvahvistajana ja tunnen hyvin kiinteistökaupan kiemurat.

Vapaa-ajallani viihdyn merellisissä maisemissa Loviisassa veneilyn, maastopyöräilyn, ”ukkojen” kanssa sauvakävelyn sekä koiranlenkkeilyn parissa.

Haluan tehdä asiat oikein ja oikeaan aikaan. Toimin avoimesti ja teen huolellista työtä. Puoleeni käännytään ja osaamistani arvostetaan myös silloin, kun kyseessä on erittäin haastava kohde, olipa kyseessä myynti tai osto.

Tällä alalla ei ole kahta samanlaista päivää, eikä kahta samanlaista asiakasta. Pelkästään tietokoneen äärellä tätä työtä ei voi tehdä. Tarjoan täyden ammattitaitoni sekä erinomaisen yhteistyökykyni tueksesi erilaisissa asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä kysymyksissä. Yhteistyöllä ja ammattitaidolla syntyvät parhaat kaupat – ota yhteyttä!

Jag betjänar dig gärna också på svenska. Ta kontakt då bostadsbyte är aktuellt, jag hjälper dig gärna!

Vinkkini asunnon ostajalle:

”Kun ostat itsellesi kotia, ei riitä, että asunnon hinta, huoneluku ja kunto ovat kohdillaan, vaan sen täytyy myös tuntua kodilta. Asuntoon voi tehdä muutoksia, mutta alueeseen vähemmän.”

Vinkkini asunnon myyjälle:

”Asunnon myyntipäätös on usein vakaan harkinnan tulos. Luota ammattivälittäjään myyntiä suunnitellessasi. Jokainen asunto on yksilö. Naapuritalon hinta ei suoraan kerro omasi arvoa. Hinta muodostuu monista tekijöistä, jotka ammattilainen osaa arvioida.”

PorvooOP Koti Uusimaa Oy LKV

Rauhankatu 27 06100 PORVOO