Puhelin: 040 678 8108 Matkapuhelin: 040 678 8108 erika.tuohimaa@op.fi

Erika Tuohimaa

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Koulutus: Liiketalouden tradenomi, tuleva kauppatieteiden maisteri (markkinoinnin johtaminen)
Puhelin: 040 678 8108 Matkapuhelin: 040 678 8108 erika.tuohimaa@op.fi

Haluatko kodillesi myyjän, jolle asuntojen myyminen ei ole työtä, vaan elämäntyyli ja joka hengittää asuntoja hapen sijaan? Ota minuun yhteyttä!

Kiinteistövälitysalalle ryhdyin, koska halusin tehdä sitä, mistä oikeasti tykkään. Asuntosijoitusharrastuksestani tuli ammatti. Nyt suurimpana tavoitteenani on päästä auttamaan muitakin tekemään elämänsä asuntokauppoja ja siirtymään seuraavaan unelmien kotiin. Tyytyväiset asiakkaat ovat paras palkinto työstäni.

Aikaisemmin olen työskennellyt lääketeollisuudessa myynti- ja markkinointitehtävissä ja koulutukseltani olen tradenomi sekä tuleva kauppatieteiden maisteri, pääaineenani markkinoinnin johtaminen. Markkinoinnin ammattilaisena teen modernia markkinointia ja pistän itseni ja oman persoonani likoon saadakseni kodillesi parhaan mahdollisen näkyvyyden, suurimman määrän ostajaehdokkaita ja sitä kautta parhaimman mahdollisen hinnan. Myyntityötä teen iloisella ja aktiivisella asenteella.

Asunnon myyjien ja ostajien todellisten tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen ja niiden kunnioittaminen on minulle tärkeää, jotta pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kodin myynnissä. Kokemukseni myötä voin auttaa sinua korostamaan kotisi parhaimpia puolia ja poistamaan mahdollisia myynnin esteitä. Ei anneta minkään estää hyviä asuntokauppoja!

Mikäli haluat minulta maksuttoman arvion oman kotisi myynnistä, tavoitat minut puhelimitse numerosta 040-6788108 tai sähköpostitse erika.tuohimaa@op.fi

OuluOP Koti Pohjoinen Oy LKV

Isokatu 14 90100 OULU

Asiakaspalautteet