Matkapuhelin: 050 471 5116 terhi.hautaviita@op.fi

Terhi Hautaviita

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 471 5116 terhi.hautaviita@op.fi

Olen Terhi Hautaviita, helposti lähestyttävä ja pedantti asuntokauppojen asiantuntija. Suhtaudun koteihin ja asumiseen intohimoisesti, kehitän itseäni jatkuvasti verkostoitumalla ja kouluttautumalla, alan vaatimusten sekä lainsäädännön mukaisesti ja seuraan alan trendejä aktiivisesti.

Olen tehnyt asiakaspalvelutyötä 20 vuotta, mistä 14 vuotta yrittäjänä. Yrittäjyys on opettanut korkean työmoraalin tärkeydestä enkä pelkää nähdä vaivaa asiakkaideni eteen. Olen koulutustaustaltani myös sisustussuunnittelija. Minulla on vahva hahmottamiskyky ja taito löytää parhaat tilaratkaisut asiakkaan tarpeisiin, eivätkä asunnon mahdollisuudet jää minulta huomaamatta. Kohteideni parhaat puolet tulevat varmasti esiin niin myyntikuvissa kuin asuntonäytöilläkin. Pyrin aina lopputulokseen, joka tyydyttää sekä asunnon myyjää että ostajaa, ja lupaan tehdä prosessista sujuvan ja stressittömän. Asiakastyytyväisyyden saavutan tinkimättömyydellä, ehdottomalla rehellisyydellä ja avoimuudella.

Paikallistuntemukseni on vahvinta omalla kotiseudullani Vihdin kunnan alueella, mutta palvelen asiakkaita koko Uudellamaalla. Uusi toimeksianto on ainutlaatuinen mahdollisuus ja sille hiotaan yksilöllinen myynti- ja markkinointistrategia asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. Asuntokauppa ei ole minulle pelkkä työprojekti, vaan tilaisuus olla mukana toteuttamassa asiakkaan asumisen unelmia ja uutta elämäntyyliä. Olisin mielelläni osa teidän tarinaa. Minun tarinaani voi seurata Instagramissa @home.etc.terhi.

NummelaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Vihdintie 3 03100 NUMMELA