Matkapuhelin: 040 6624465 anna.merkel@op.fi

Anna Merkel

Kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: 2-vuotinen kiinteistönvälitysalan korkeakoulututkinto Malmössa.
Matkapuhelin: 040 6624465 anna.merkel@op.fi

Op-kodilla olen saanut hoitaa monipuolisesti erityisosaamista vaativia toimeksiantoja niin saaristossa kuin kaupungissa. Osaamiseeni kuuluvat mm. kasvihuonekiinteistöt, saarimökit, tontit, kuolinpesien omaisuuden arviointi ja myynti sekä asunto-osakkeet.

Energinen ja ennakkoluuloton, toimeen tarttuva Välittäjä. Saan asiakkailtani kiitosta erityisesti työhön omistautumisesta ja aitoudestani. Hoidossani olevien kohteiden kaupat syntyvät nopeasti ja olen valmis kääntämään jokaisen kiven oikean ostajan löytämiseksi.

Elämänkokemusta olen hankkinut hektiseltä ja valppaana pitävältä casino- ja ravintola-alalta sekä maailman meriltä kansainvälisiltä loistoristeilijöiltä. Yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä on opettanut minut lukemaan tilanteita ja kuuntelemaan ihmisen todellisia tarpeita.

Juureni ovat Tukholmassa mutta ylpeänä tituleeraan itseäni uuden sukupolven nauvolaiseksi. Kaksikielisyys antaa mahdollisuuden palvella Sinua vieläkin laajemmin ja kesäasukkaiden suosimalla alueella se onkin elinehto! Och samma på svenska!

NauvoOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Saaristotie 4540 21660 NAUVO

Kysy minulta näistä kohteista