Matkapuhelin: 040 184 1015 tero.pettinen@op.fi

Tero Pettinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Matkapuhelin: 040 184 1015 tero.pettinen@op.fi

Moikka!

Olen Tero Pettinen ja toimin kiinteistönvälittäjänä Mikkelissä OP Kodilla. Olen lähtöisin maaseudulta Ristiinasta ja asunut Mikkelin kaupunkialueella viimeiset kymmenen vuotta. Nykyisin asumme rivitaloasunnossa Kattilansillassa yhdessä avopuolisoni ja meidän ihanan kissanpoika Oliverin kanssa.

Olen koko elämäni harrastanut aktiivisesti urheilua. Suosikkilajejani jääkiekkoa ja salibandyä olen pelannut kilpatasolla aina aikuisikään saakka, paikallisissa urheiluseuroissa. Joukkueurheilussa olen saanut tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa yhteisten tavoitteiden eteen. Tämä on antanut ja opettanut paljon ja olenkin äärimmäisen kilpailuhenkinen, enkä voi sietää häviämistä. Tämä on mielestäni hyvä piirre välitysalalla, jossa rehellinen ja laadukas tekeminen takaavat usein toivotun lopputuloksen.

Olen välittänyt Mikkelissä ja lähialueella kaiken ikäisiä omakotitaloja, rivitalo- ja kerrostalohuoneistoja, paritaloja, sekä vapaa-ajankohteita. Viimeisimmän vuoden aikana yli 40 asuntoa on vaihtanut kauttani omistajaa. Mielestäni työni ei ole myymistä vaan asiakkaitteni ongelmien ratkomista parhaalla mahdollisella tavalla. Valitessasi minut välittämään juuri sinun kotiasi lupaan tehdä työni ammattitaidolla, nuorekkaalla ja aktiivisella tyylillä, laadukkaasti ja rehellisesti. Hyödynnän markkinoinnissa perinteisten kanavien lisäksi omaa sosiaalista mediaa instagramin puolella. Jos paikallisen välittäjän todellinen arki kiinnostaa ja haluat päästä seuraamaan tekemisiäni, niin ota minut seurantaan @teropettinen

Ota minuun yhteyttä niin sovitaan maksuton arviokäynti ja mietitään yhdessä paras ratkaisu juuri sinulle!

MikkeliOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Porrassalmenkatu 19 50100 MIKKELI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista