Matkapuhelin: 040 184 1015 tero.pettinen@op.fi

Tero Pettinen

Myyntineuvottelija
Matkapuhelin: 040 184 1015 tero.pettinen@op.fi

Moikka!

Olen Tero Pettinen ja toimin myyntineuvottelijana OP Kodilla, joka on Suomen luotetuin kiinteistönvälitysliike. Nuoruuden innolla, ammattilaisen asenteella ja Etelä-Savolaisella tahdolla tulen aktiivisesti auttamaan teitä asumiseen liittyvissä asioissa.

Olen saanut aloittaa kauppojen tekemisen mikkeliläisten kanssa jo 9-vuotiaana Mikkelin torilla.

Jo pienenä tiesin haluavani asiakaspalvelutyöhön ja myyntityöstä itselläni on kokemusta esimerkiksi paikallisessa Intersportissa, jossa työskentelin urheilun parissa noin viisi vuotta.

Olen kotoisin Mikkelin Ristiinasta, jossa kävin myös peruskoulun. Itselläni on vahva urheilutausta, sillä olen pelannut muun muassa jääkiekkoa Jukureiden junioreissa 13 vuotta, sekä salibandyä muutaman vuoden Hatsinassa. Joukkueurheilutaustasta on saanut paljon apuja erilaisten ihmisten kanssa toimimiseen ja se on auttanut ymmärtämään, miten paljon työntekoa tavoitteiden saavuttaminen vaatii.

Olen etuoikeutettu ja ylpeä, että olen saanut asua koko ikäni Saimaan äärellä ja todellakin voin suositella Etelä-Savon aluetta ihan jokaiselle, joka etsii itselleen pysyvää kotia, tai vapaa-ajan asuntoa.

Ota minuun yhteyttä niin mietitään yhdessä paras ratkaisu juuri sinulle!

Seuraa tekemisiäni myös Instagramissa! @teropettinen

MikkeliOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Porrassalmenkatu 19 50100 MIKKELI