Matkapuhelin: 040 144 0525 jani.piekainen@op.fi

Jani Piekäinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 040 144 0525 jani.piekainen@op.fi

Hei!

Olen Jani Piekäinen ja toimin kiinteistönvälittäjänä OP Kodilla. Asunnot ovat olleet intohimoni jo pitkään ja olenkin harrastanut asuntosijoittamista aktiivisesti viime vuosina. Nyt pääsen onnekseni myös työssäni toteuttamaan asiakkaiden asunto unelmia.

Olen kotoisin Mikkelin Rantakylästä, jossa olen asunut koko elämäni. Urheilu on aina ollut vahva osa elämääni. Urheilu taustaa löytyy niin yksilölaji puolelta hiihdosta kuin myös joukkuelaji puolelta salibandysta. Tykkään aloittaa päiväni juoksu- tai pyörälenkillä, joka tuo virtaa ja energiaa koko päivään.

Viimeiset 4 vuotta elämästäni olen toiminut yrittäjänä. Yrittäjyyden ohella olen harrastanut asuntosijoittamista, jonka myötä olen seurannut paikallista asuntomarkkinaa viime vuodet erittäin aktiivisesti sekä tutustunut eri alueisiin ja niiden taloyhtiöihin hyvin tarkasti.

Luonteeltani olen luotettava, rehellinen ja päämäärätietoinen. On ilo päästä palvelemaan juuri Sinua Suomen luotetuimman kiinteistönvälitysketjun ammattilaisten kanssa!

Seuraa matkaani myös Instagramissa! @janipiekainen

MikkeliOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Porrassalmenkatu 19 50100 MIKKELI