Puhelin: 040 4801397 Matkapuhelin: 040 4801397 joonas.maki-kokkila@op.fi

Joonas Mäki-Kokkila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: 2017 Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, 2017 Kiinteistöedustaja KED, 2017 Markkinoinnin Tradenomi (AMK), 2018 Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.
Puhelin: 040 4801397 Matkapuhelin: 040 4801397 joonas.maki-kokkila@op.fi

Hei, mukava tutustua!

Olen asiakaslähtöisen myynti- ja asiakaspalvelutyön ammattilainen yli kahdeksan vuoden kokemuksella.

Valmistuin markkinoinnin ammattilaiseksi Karelia-ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2017. Kiinteistöedustajan tutkinnon (KED) ja laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) kokeen olen suorittanut vuonna 2017. Kaupanvahvistajan oikeudet sain vuonna 2018. YAMK Tradenomi (Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen) opinnot olen aloittanut syksyllä 2020 ja niitä opiskelen parasta aikaa.

Kiinteistönvälittäjänä vahvuuksiani ovat markkinointi- ja myyntitaidot, aina asiakkaani tarpeita arvostaen. Olen myös ammattitaitoinen valokuvaaja maalla ja ilmassa! Pystyn toteuttamaan asiakkailleni myös 3D-virtuaaliesittelyt Matterport-tekniikalla. Näin varmistan, että myytävä kohde näyttää aina käsissäni parhaat puolensa nykyaikaisen markkinoinnin keinoin.

Pystyn tarjoamaan toimialueellani kaikki kiinteistönvälityksen palvelut; välityksen, kauppojen asiakirjojen laadinnan, arvioinnin ja kaupanvahvistuksen korkealla ammattitaidolla.

Vapaa-aikani käytän suurimmaksi osaksi musiikki- ja liikuntaharrastusten parissa. Erämieheksikin voisin itseäni kutsua. Perinteinen kalastus- ja metsästysharrastus on minulle tärkeää arjen vastapainoa.

Olet asiakkaana minulle työni tärkein osa ja teemme yhdessä parhaan lopputuloksen. Tarjoan sinulle uudella koulutuksella höystettyä palvelua ja myyntienergiaa!

Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse, niin sovitaan tapaaminen.

Yhteydenottoasi odottaen,

Joonas Mäki-Kokkila

LieksaOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Pielisentie 9 81700 LIEKSA
Katso videoesittely

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista