Puhelin: 010 2585160 Matkapuhelin: 010 2585160 armi.lotjonen@op.fi

Armi Lötjönen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: 2003 LKV, 2007 YKV (Kiinteistönvälityksen syventävät opinnot LKV:n suorittaneille, lopputyöni oli "Internetin vaikutus kiinteistönvälitykseen" ), 2007 Pk-yrityksen Kansainvälistymisvalmennus, Erikoistuminen kansainväliseen asunto- ja kiinteistönvälitykseen. Alan ajantasalisäkoulutukset aina kun mahdollista. Muuta elämän varrella: Ylioppilas, sosiaalialan koulutus, väri- ja tyylikonsultin koulutus 2011 KEAT - Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto
Puhelin: 010 2585160 Matkapuhelin: 010 2585160 armi.lotjonen@op.fi

Olen yrittäjätaustainen asuntokaupan ammattilainen. Kiinteistönvälitysalalla olen ollut vuodesta 1997 lähtien. Välillä olin kaupan alalla esimiestehtävissä reilut 7 vuotta. Näillä kilometreillä on tullut nähtyä ja koettua paljon ja vuosien aikana on tullut upeita asiakastapaamisia ja kokemuksia.

Moni koti on vaihtanut kauttani omistajaa, osa jopa useaan kertaan. Asuntoasioiden hoitaminen on minulle aina erityinen ja erittäin henkilökohtainen luottamustehtävä. Asunnon myyntiprosessissa sekä myyjän että ostajan luottamus on ansaittava. Se on minulle kunniatehtävä, jonka haluan hoitaa täydellisesti alusta loppuun. Jokainen asunto on uniikki ja arvokas, kuten myös asunnon omistajakin. Kodin myynti tai osto ovat isoja asioita, joissa tunteet ovat mukana voimakkaina. Elämänkokemus on tuonut ymmärrystä ja osaamista erilaisiin tilanteisiin. Tyytyväinen asiakas on aina tavoitteeni.

Joku on joskus sanonut mieleenpainuvat ja osuvat sanat: ”Tiedolla ja taidolla ei tee mitään ilman intohimoa.” Teen aina työni suurella sydämellä. Viihdyn ihmisten parissa, joten tämä työ sopii minulle, yksikään päivä ei ole samanlainen. Nautin siitä tunteesta, kun sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä kauppaan. Kaupantekotilaisuuden jälkeen huippuhetki on aina se, kun saan onnitella ostajaa hyvästä kaupasta ja kiittää myyjää luottamuksesta. Paras kiitos on, jos he suosittelevat minua tuttavilleen tai toisenkin kerran kääntyvät puoleeni.

Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi teini-ikäinen poika, kaksi vanhempaa lasta elävät jo omillaan ja olen myös isoäiti eli ”Mamma”. Vapaa-aikanani nautin luonnosta ja lataan akkujani puuhastelemalla mökillä. Luonnossa liikkuminen on mahtavaa vastapainoa hektiselle arjelle. Elämänohjeenani on ”Elä tätä päivää, uneksi huomisesta ja opi eilisestä.”

Mikäli kaipaat kokenutta kiinteistönvälittäjää, niin ole yhteydessä. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan miten voisin olla avuksi, autan enemmän kuin mielelläni.

LappeenrantaOP Koti Etelä-Karjala Oy LKV

Kirkkokatu 9 53100 LAPPEENRANTA

Asiakaspalautteet