Matkapuhelin: 040 707 7388 roope.puurunen@op.fi

Roope Puurunen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 040 707 7388 roope.puurunen@op.fi

Terve! Olen Puurusen Roope, nuorekas ja aktiivinen välittäjä Siilinjärveltä!

Aloitin OP Kodilla (ent. OP-Kiinteistökeskus) 08/2017 ja olen tuon jälkeen sukeltanut kiinteistönvälitysalalle täysillä. Nopeasti huomasin viihtyväni tässä työssä ja asiakkaiden parissa erityisen hyvin. Olen nykyään siilinjärveläinen, mutta olen asunut tätä aiemmin 4 vuotta Iisalmessa sekä 5 vuotta Lapinlahdella. Ylä-Savo ja sen asuntomarkkinat ovat tulleet tutuiksi yli 125 myydyn kohteen jälkeen. Tuohon lukuun mahtuu koko välitysalan värikäs kirjo, kesämökeistä arvoasuntoihin ja toisaalta myös ensiasunnon ostajista kuolinpesien hoitoon.

Olen ollut läpi välitysurani aktiivinen somessa, sekä aktiivisesti hyödyntänyt muita sähköisiä työvälineitä toimeksiannon hoidon eri hetkillä. Minulle on ensiarvoisen tärkeää kohteen laadukas ja näkyvä sekä kuuluva markkinointi, joka jää ostajaehdokkaille mieleen. Jokainen toimeksianto on minulle yhtä tärkeä.

Ennen OP Kodille siirtymistä työskentelin useamman vuoden Veikkaus Oy:llä (ent. Raha-automaattiyhdistys) ja työkokemusta on kertynyt laidasta laitaan erilaisista myynnin ja asiakaspalvelun töistä. Työmoraalini on ollut korkea jo nuoresta lähtien.

Työssäni kuuntelen asiakasta ja pyrin toimimaan jokaisen osapuolen eduksi. Olen aidosti kiinnostunut sinun tarpeistasi asuntoa valitessasi & edellistä myydessäsi. Pyörittelemme täällä isoja asioita, onhan asunnon osto- ja myyntiprosessi elämän suurimpia tapahtumia monelle. Minusta nämäkin tilanteet voi silti hoitaa hymyssä suin, rennon savolaisella otteella!

Tutustu tekemiseeni enemmän!

Facebookissa @Kiinteistönvälitys Roope Puurunen tai Instagramissa @roopepuurunen!

Soittele tai laita sähköpostia, niin katsotaan miten voisin juuri sinua auttaa!

Also in english!

KuopioOP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO

Asiakaspalautteet