Matkapuhelin: 040 707 7388 roope.puurunen@op.fi

Roope Puurunen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 040 707 7388 roope.puurunen@op.fi

Moikka! Minä olen Puurusen Roope, hauska tutustua!

Aloitin OP Kodilla v. 2017 ja olen tuon jälkeen omaksunut välittäjän ammatin elämäntavakseni. Aika nopeasti huomasin viihtyväni tässä työssä ja asiakkaiden parissa erityisen hyvin! Pohjois-Savossa olen asustellut kymmenkunta vuotta ja nykyisin olenkin iloinen siilinjärveläinen. Olen aiemmin asunut Iisalmessa, sekä Lapinlahdella. Kesäpäiväni ovat kuluneet kesämökillämme Juankosken Säyneisissä. Toimialueeni on tätä nykyä Siilinjärvi sekä Kuopion talousalueet!

Olen ollut läpi välitysurani aktiivinen somessa, sekä aktiivisesti hyödyntänyt muita sähköisiä työvälineitä toimeksiannon hoidon eri hetkillä. Minulle on ensiarvoisen tärkeää kohteen laadukas, näkyvä sekä kuuluva markkinointi, joka jää ostajaehdokkaille mieleen. Jokainen toimeksianto on minulle yhtä tärkeä.

Ennen OP Kodille siirtymistä työskentelin useamman vuoden Veikkaus Oy:llä ja työkokemusta on kertynyt laidasta laitaan erilaisista myynnin ja asiakaspalvelun töistä. Parhaiten olen aina viihtynyt työssä, jossa saa olla ihmisten parissa!

Työssäni kuuntelen asiakasta ja pyrin toimimaan jokaisen osapuolen eduksi. Olen aidosti kiinnostunut sinun tarpeistasi asuntoa ostaessasi & edellistä myydessäsi. Pyörittelemme täällä isoja asioita, onhan asunnon osto- ja myyntiprosessi elämän suurimpia tapahtumia monelle. Minusta nämäkin tilanteet voi silti hoitaa hymyssä suin, rennon savolaisella otteella!

Olipa kyseessä sitten komea kivitalo tai sortumaisillaan oleva kesämökki - soittele tai laita sähköpostia, niin katsotaan miten voisin juuri sinua auttaa!

Also in english, men jag inte talar svenska. Suomee ja savvoo, hiljoo ja kovvoo!

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista