Matkapuhelin: 050 314 1435 irma.hatinen@op.fi

Irma Hätinen

Myyntineuvottelija, KiAT
Matkapuhelin: 050 314 1435 irma.hatinen@op.fi

Minulla on kokemusta ja näkemystä Kuopion asuntokaupasta vuodesta 2005 alkaen ja suoraan kotienmyynnin parissa kahdeksan vuotta. Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2006.

Sinä olet minulle tärkeä. Tämän asiakaslupaukseni haluan lunastaa jokaisen kodin myynnissä. Minut palkittiin vuonna 2019 OP Kotien huippumyyjänä ja asiakastyytyväisyyteni on erinomaisella tasolla. Menestymiseni salaisuus on ahkeruus, luotettavuus, tarkkuus ja tehokkuus. Pidän sen minkä lupaan.

Asiakkaiden kertomaa: Asuntomme myyntiprosessi oli sujuva. Saimme ammattitaitoista, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä kiinteistönvälityspalvelua. Asuntomme markkinointi oli laadukasta ja esittelyt hoidettiin sovitulla tavalla. Yhteydenpito oli helppoa ja Irma piti meidät ajan tasalla myyntiprosessin etenemisestä. Toiminta oli tasokasta ja tuloksellista.

Työssäni innostun, kun saan tilaisuuden auttaa asiakkaita löytämään uuden, omaan elämäntilanteeseen sopivan kodin. Myös ensiasunnonostajat ovat lähellä sydäntäni. On upeaa saada olla mukana elämän tärkeissä päätöksissä.

Aamulenkki Saaristokaupungin kauniissa maisemassa antaa energiaa ja hyvän alun työpäivälle. Huolehdin omasta jaksamisestani monipuolisesti liikkuen sekä mökillä Sotkanniemessä touhuten.

Kohtaan ihmiset ihmisinä ja onnistuneet asuntokaupat ovat aito tavoitteeni.

Työskentelemme huippuporukalla huippufirmassa asumisen unelmien toteuttamiseksi.

Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka voin auttaa sinua. Yhdessä hyvä tulee!

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO