Matkapuhelin: 050 328 2020 juha.ahtonen@op.fi

Juha Ahtonen

Myyntipäällikkö LKV, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 328 2020 juha.ahtonen@op.fi

Juha on toiminut kiinteistönvälitysalalla 20 vuotta Kuhmossa ja OP-Kiinteistökeskusksella myyntipäällikkönä vuodesta 2016. Työtehtäviin on kuulunut myös 10 vuotta isännöintitehtäviä Kuhmolaisissa asunto-osakeyhtiöissä. Juha suoritti LKV-tutkinnon vuonna 2004 ja isännöinnin ammattitutkinnon 2003. Julkisen kaupanvahvistajan tehtäviä Juha on hoitanut vuodesta 2010.

Juha on kuhmolaisille tuttu ja helposti lähestyttävä henkilö, joka tuntee kiinteistönvälitysalan ja auttaa asiakkaita monenlaisissa kiinteistöalan kysymyksissä. Alkuperäisenä Kuhmolaisena Juha tuntee Kuhmon laajat alueet ja antaa mielellään asiakkaille neuvoja kaupan jälkeen esimerkiksi hyvien kalapaikkojen löytämiseksi tai metsästysseuraan liittymiseksi.

Juha kokee kiinteistönvälitystyön mielenkiintoisena. Jokainen päivä on erilainen ja etukäteen ei voi tietää mitä päivä tuo tullessaan. Ihmisten auttaminen isoissa elämäntilanteiden muutoksissa on mukavaa ja työssä onnistuminen on palkitsevaa.

Vapaa-ajalla Juha harrastaa kaikenlaista liikuntaa, metsätöitä, kalastusta ja metsästystä. Metsä ja "perukka" on Juhalle iso osa elämää ja sieltä hän ammentaa voimavaraa arkeen ja työhön. Oma perhe ja läheiset on Juhalle tärkein asia elämässä.

"Ole oma itsesi" ohjeen Juha sai edesmenneeltä isältään ja tätä elämänohjetta on ollut hyvä toteuttaa niin elämässä kuin työssäkin.

Juhalle voit soittaa ja kysyä kaikenlaisissa kiinteistönvälitysalaan liittyvissä kysymyksissä. Juhan tavoitat numerosta 050-3282020 tai sähköpostilla juha.ahtonen@op.fi

KuhmoOP Koti Kainuu Oy

Koulukatu 10 88900 KUHMO

Kysy minulta näistä kohteista