Matkapuhelin: 010 254 2855 opkoti.klaukkala@op.fi

Kirsi Mäkelä

Myyntineuvottelija, OPINTOVAPAALLA
Matkapuhelin: 010 254 2855 opkoti.klaukkala@op.fi

Hei!

Olen Kirsi Mäkelä Klaukkalan OP Kodista. Minulla on ollut ilo työskennellä tällä alalla nyt yli kuuden, toinen toistaan mielenkiintoisemman vuoden ajan. Tässä työssä olen päässyt yhdistämään pitkän myyntikokemukseni, luovuuteni, positiivisen yrittäjäasenteeni sekä vilpittömän kiinnostukseni ihmisiä ja heidän tarinoitansa kohtaan. Palvelen sinua täydellä osaamisellani sekä suurella sydämelläni kaikissa asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä asiossa.

Hyvällä kiinteistönvälittäjällä tulee olla asiaosaamisen lisäksi myös erinomaiset ihmissuhdetaidot. Hänellä on sopivassa suhteessa sekä empatia-, että johtamiskykyä. Tässä työssä täytyy välillä olla rohkeutta tarttua myös vaikeisiin asioihin ja johtaa myyntiprojektit ammattitaitoisesti alusta loppuun saakka kaikki osapuolet huomioiden.

Minä haluan saada asiakkaani hymyilemään. Toimin siten, että voin olla avuksi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Kaikki lähtee tarpeen kartoittamisesta. Vain yhteisymmärryksestä käsin on mahdollista löytää oikeat ratkaisut ja onnistua yhdessä. Olen aito, avoin ja ratkaisukeskeinen neuvottelija, joka huolehtii niin myyjän kuin ostajankin edun toteutumisesta.

Vapaa-ajalla minut löytää joko urheilemasta, luonnon ääreltä tai sitten minulle rakkaan teatterimaailman parista. Näytteleminen on ollut suuri intohimoni jo 25 vuoden ajan. Minulla onkin ollut ilo moikata asiakkaitani myös esiintymislavalta käsin. Olemme perustaneet Nurmijärvelle oman teatterin, Teatteri Kvartetin. Kesäisin minut voi nähdä kesäteatterin lavalla, kuten jo monena vuotena Taivallahden kesäteatterissa.

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi tarkemmin niin katsotaan yhdessä mistä kannattaa aloittaa!

Vinkkini asunnon ostajalle: ”Kysy rohkeasti kaikesta ja tarvittaessa vaikka useampaankin kertaan, jotta varmasti tiedät kaikkiin sinua askarruttaviin asioihin vastauksen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Meidän tehtävämme on vastata kysymyksiinne ja selvittää asiat.”

Vinkkini asunnon myyjälle: ”Moni pohtii, että koska on oikea aika laittaa asunto myyntiin. Se on juuri silloin kun sinusta siltä tuntuu ja kun olet siihen itse valmis. Asuntokauppa käy läpi vuoden.”

KlaukkalaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1 01800 KLAUKKALA

Asiakaspalautteet