Puhelin: 050 5623 771 Matkapuhelin: 050 5623 771 kirsi.t.makela@op.fi

Kirsi Mäkelä

Myyntineuvottelija, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: Olen suorittanut kiinteistöalan ammattitutkinnon (KiAT), minkä lisäksi minulla on johtamisen erikoisammattitutkinto (JET) ja kaupallinen Yo-merkonomi koulutus. Kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on minulle tärkeä lähtökohta, jotta sinä ja minä pääsemme yhdessä sovittuun tavoitteeseen.
Puhelin: 050 5623 771 Matkapuhelin: 050 5623 771 kirsi.t.makela@op.fi

Ammattitaito tulee rehellisesti työtä tekemällä, itseään kouluttamalla ja muilta oppimalla. Arvostan suuresti kaikkia asiakkailtani tulleita palautteita: "Kaikki hoitui nopeasti ja asianmukaisesti." "Oot kyllä tosi hyvä työssäsi." " Voin suositella lämpimästi kyseistä henkilöä, myös asiakaskontakti hoitui kiitettävästi." "Kaikki sujui erinomaisen hyvin toimeksiantosopimuksen teosta kauppoihin saakka." "Kommunikaatio välittäjän kanssa oli helppoa ja miellyttävää." "Hänen aktiivisuutensa ja paneutumisensa oli vertaansa vailla." - Palkittu Keski-Uudenmaan paras asiakastyytyväisyys palkinnolla.

Olen ammattitaitoinen, aito, empaattinen, rehellinen, ratkaisukeskeinen ja tartun tuumasta toimeen sydän mukana enkä jätä asioita kesken. Tavoitteenani on aina saada molemmat osapuolet asuntokaupassa tyytyväiseksi ja se saadaan mielestäni läpinäkyvällä, ammattitaitoisella ja luotettavalla yhteistyöllä. Tehtäväni on olla asunnon myynnissä molempien sekä myyjän ja ostajan puolella, kuitenkin niin että tarvittaessa otan selkeän vetovastuun.

Asunnot ja niiden stailaus on sekä työssäni, että henkilökohtaisessa elämässäni läsnä. Lisäksi elämääni kuuluu liikunta ja luonto sekä toimin näyttelijänä satunnaisissa projekteissa. Teen ylpeänä työtä täällä Nurmijärvellä, täällä on hyvä asua.

KlaukkalaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1 01800 KLAUKKALA